Skip Navigation Links

“Maşallah!” Dedirten Sınıf!

2012-2013 öğretim yılının sonuna doğru ilkokul birinci sınıf öğrencileri de hünerleri ve öğrendikleriyle görücüye çıkmaya başladılar.

Eğitim   A+a-


DR.GANİ BAHADIRLI İLKÖĞRETİM OKULU 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 “Maşallah!” Dedirten Sınıf!
 
 2012-2013 öğretim yılının sonuna doğru ilkokul birinci sınıf öğrencileri de hünerleri ve öğrendikleriyle görücüye çıkmaya başladılar.
 
 Henüz ana kucağındayken ilkokul sıralarına oturan minikler, okuma bayramında velilerinin karşısına çıkıyorlar.
 
 İskenderun Doktor Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 1-A sınıfı öğrencileri, velilerine muhteşem bir okuma bayramı ziyafeti sundu.
 
 1-A sınıfı öğrencilerinin koro halinde okuduğu İstiklal Marşı ise büyük beğeni topladı.
Sınıf Öğretmeni Mehmet Tevfik Taş, öğrencilerini takdim etmekten gurur duyduğunu belirttiği konuşmasında oldukça duyguluydu.

 
 
  Sınıf Öğretmeni Taş’ın neden fazlasıyla duygulu olduğunu ise Doktor Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu Müdürü Caner Tanrıöver konuşmasında ifade etti. Tanrıöver. Sınıf Öğretmeni Mehmet Tevfik Taş’ın Reyhanlı’daki patlamada bir yakınını kaybettiği halde öğrencilerinin mutluluğu için programı iptal etmediğini söyledi. Mehmet Tevfik Taş’ın acısına rağmen öğrencileriyle birlikte velilerin karşısına çıkması salondan büyük takdir ve alkış aldı
 
  Müdür Caner Tanrıöver konuşmasının devamında, Atatürkçü, laik ve cumhuriyetçi nesil yetiştirmeye inatla devam edeceklerine vurgu yapınca salonda bir anda alkışlar yükseldi.
 
  Miniklerin birbirinden sevimli halleri velilere mutlu anlar yaşatırken, okunan şiirlerde ise duygu yoğunluğu hakim oldu.
 
 Eylül Biçer’in okuduğu “Annem” adlı şiir salonda duygu yoğunluğuna neden oldu.
 
 Parodiler, beğenilen reklamlar, espriler ve daha bir çok gösteri büyük beğeni topladı.
 

“Maşallah!” Dedirten Sınıf! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet