Skip Navigation Links

S.M.M.O’yu seçim heyecanı sardı

“Arkadaşlarımızla yekpare vücut bir genel kurul geçireceğiz”

Gündem   A+a-


SMMO SEÇİM 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
S.M.M.O’yu seçim heyecanı sardı
 
Özbülbül:
 
“Arkadaşlarımızla yekpare vücut bir genel kurul geçireceğiz”
 
İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı bugünlerde seçim heyecanı sardı. Hatay’a bağlıyken bağımsız oda statüsüne kavuşan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbübül, şu ana kadar meslektaşlarıyla sıcak ilişkiler içinde bir arada, parti ve örgüt gibi değil de İskenderun bilinci içinde ortak paydada hareket ettiklerini vurguladı.
Genel kurul ile ilgili düşüncelerini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül, konuşmasının başında Sosyal Güvenlik Kurumu Haftası’ın kutladı. Daha sonra oda ile ilgili açıklamalarda bululan Özbülbül, İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın Türkiye’de illerde olan oda haline geldiğini ifade ederek, “5786 sayılı yasaya göre artık ilçelerde oda olmayacak. Biz yıllardan beri dile getirdiğimiz gibi, İskenderun birçok ilden önde gelire ve istihdama sahip. Ama gelin görün ki küçültülerek köy yapılmaya çalışılıyor. Biz oda olarak bunu kırdık” dedi.

 
 
 
  Genel kurul hakkında da konuşan Özbülbül, “Biz birinci olağan genel kurulumuzu geçen yıl yaptık. Şu an ikincisini gerçekleştireceğiz. Neden 2 defa derseniz; Geçen seneki genel kurul odamızın kuruluşu sebebiyle idi. Bu yıl T.M.M.O birliği yönetmeliğine göre 3 yılda bir yapılması gereken genel kurul statüsünde olduğu için Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 18 Mayıs Cumartesi günü genel kurul, akabinde ertesi gün Pazar günü ise seçim yapacağız. Biz oda olarak şu ana kadar arkadaşlarımızla sıcak ilişkiler içinde, bir arada parti veya örgütler gibi değil, İskenderun’u düşünen bir yapıyla yekpare vücut, ortak paydada, ortak düşüncelerle genel kurul geçireceğimize inanıyorum. Arkadaşlarımızın sağduyusuna inanıyorum. hiç kimsenin etkisinde kalmayacağız düşüncesiyle bütün arkadaşlarıma sağlıklı bir genel kurul geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.
 
 

S.M.M.O’yu seçim heyecanı sardı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet