Skip Navigation Links

Oğul Akına Ziyaretler Devam Ediyor!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongreyle yeni yönetimini belirleyen İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticilerine hayırlı olsun ziya

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongreyle yeni yönetimini belirleyen İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP İlçe Başkanı Gül, Oda Başkanı seçilen Erol Akın’ın mesleğin içinden geldiğini ve bu nedenle iyi bir yönetici olacağına inandığını ifade etti.

İlçe Başkanı Gül, “Kongre sonrası seçilen Erol Akın’a hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. İskenderun, nakliye firmalarının fazla olması nedeniyle, şoför esnafının da çok olduğu bir kent. Erol abimiz de bu camiada yetişmiş, mesleğin güzelliklerini, zorluklarını, sıkıntılarını çok iyi biliyor. Bu anlamda çok başarılı olacağına inanıyoruz. Şoförler Odası olarak sorunları yeniden gözden geçirerek kalıcı esnafın lehine olacak şekilde çözümler üreteceklerine eminiz” diye konuştu.
Ziyarete katılan Karayılan MHP’li Belediye Başkanı Mehmet Yurtman da, “Oda başkanlığına seçilen Erol Akın’ın hayırlı işlere, başarılı çalışmalara imza atacağından eminim. Bu meslekte birlikte çok yol katettik. Tabiri caizse tırnaklarıyla kazıyarak bu mevkiye geldi. Odayı çok iyi yerlere taşıyacağından şüphem yok” dedi.
Yapılan ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, “74-75’li yıllarda Belediye Başkanım Mehmet Yurtman’la Payas’ta çok çalıştık, mücadele ettik. Siyasi partiler en büyük sivil toplum örgütleridir. Danışacağımız konular olacak, fikir birliği içinde olacağız. İlçe Başkanı Sayın Gül ve parti yöneticilerinin ellerinden geldiğince bizlere yardımcı olacaklarına inanıyoruz. Sayın Yurtman’da meslekten geldiği için çok destek olacaktır. Geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet