Skip Navigation Links

Başkan Savaş Mescit Açılışı Yaptı

Lütfü Savaş, Ekinci Beldesi’nde Seral İnşaat tarafından yapımı devam eden Zirve Sitesi içerisinde yer alan mescitin açılışını gerçekleştirdi.

Yaşam   A+a-

BAŞKAN SAVAŞ MESCİT AÇILIŞI YAPTI
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Ekinci Beldesi’nde Seral İnşaat tarafından yapımı devam eden Zirve Sitesi içerisinde yer alan mescitin açılışını gerçekleştirdi.
Seral İnşaat sahibi Servet Altaç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Antakya Belediye Başkanı
Doç.Dr. Lütfü Savaş, Belediye Meclis Üyesi Necdet Bök, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya ve çok sayıda işadamı ile site sakinleri katılım gösterdi.
 
  Seral İnşaat sahibi Servet Altaç, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın Antakya ve çevresinde gerçekleştirmiş olduğu icraatlardan dolayı teşekkür etti.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, inşaat sektöründe son yıllarda büyük atılımlar yaşandığını ifade ederek, “İnşaat sektörü son yıllarda büyük bir gelişme göstermiş durumda. Yapılan siteler ile hayat bulan apartmanlarda yaşayan sakinler, site olmanın nimetlerinden faydalanmaktadır.
 
  Yeşil alanların, otoparkların ve sosyal donatıların yer aldığı yaşam alanları kentsel gelişimde önemli bir yer bulmaktadır. ” dedi.
 
  Ziyarette Başkan Savaş Zirve sitesi içinde yer alan ve site sakinlerinin yanı sıra çevre yerleşim alanlarında oturan insanların kullanımına sunulmak üzere mescit açılışını gerçekleştirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet