Skip Navigation Links

En Güzel Anneler Günü Hediyesi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Naciye Suna-Oktay Tekin Anaokulu, Anneler Günü etkinliğiyle bir kez daha başarısını ortaya koydu.

Eğitim   A+a-


NACİYE SUNA OKTAY TEKİN 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

  En Güzel Anneler Günü Hediyesi
 
 Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Naciye Suna-Oktay Tekin Anaokulu, Anneler Günü etkinliğiyle bir kez daha başarısını ortaya koydu.
 
  350 öğrencinin çeşitli gösterilerle annelerine en güzel hediyeyi verdikleri etkinliklerde, kimi anneler ağladı, kimi anneler de çocuklarının şirin hallerine baka baka gülme krizine girdi.
 
  İskenderun’da Anaokulu eğitimi denince ilk akıllara gelen isim olan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, gelin gibi süslediği okulun bahçesinde toplanan yüzlerce veliye yaptığı anlamlı konuşmada, çocukların annelerine verebileceği en güzel hediyenin kendileri olduğuna dikkat çekti.

 
 
  Etkinliğe İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, okulu yaptıran hayırsever Naciye Düzen ve kızı Suna Tekin de katıldı.
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, Hayırsever Naciye Düzen’e çiçeğini verirken, tüm anneler adına elini öptü.
 
  Okul Müdürü Hüseyin Gündüz annesi adına etkinliği izlemek için okula gelen ablasına bir buket çiçek takdim etti.
 
  Birbirinden heyecanlı çocuklar gösterilerini yaparken şirinlikleri ve başarılarıyla beğeni topladılar.
Dans gösterileri, bale, komedi dans grubu, hayvan kostümlü gösteriler ve gösterilerde ayağı takılıp düşenden tutun da, eşini ve yapacağı hareketleri karıştıran ve hatta sahnede ağlayan çocuklar, annelerine en güzel hediyeyi vermek için performanslarını sergilediler.
 
  Okul Müdürü Hüseyin Gündüz ve öğretmenlerin başarısı protokol üyeleri ve velilerden tam not aldı.
 

 
En Güzel Anneler Günü Hediyesi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet