Skip Navigation Links

İTSO Tanışma ve Kaynaşma Yemeği

İTSO'da geçtiğimiz günlerde İTSO meclis üyeliğine seçilen 59 üyeden 54 ‘dü Levent Yılmaz ‘ın başkan olması için imza verdi.

Gündem   A+a-


İTSO TANIŞMA YEMEĞİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
  İTSO TANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİ
 
  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında geçtiğimiz günlerde İTSO meclis üyeliğine seçilen 59 üyeden 54 ‘dü Levent Yılmaz ‘ın başkan olması için imza verdi.
 
 İTSO Meclisine girmeye hak kazanan meclis üyeleri İskenderun Yelken Kulübünde düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi.
 
  İTSO Başkanı Halil Şahin, görevinin yeni yönetimin seçilmesi ile sona ereceğini belirterek,”Bu toplantıyı düzenlememizdeki amaç bir ve beraber olmaktır. Yeni seçilen tüm arkadaşlarımızın görevini layıkı ile yapacağından eminim. Sizlerin görevi ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak ve İTSO’nun yaklaşık 5 Bin üyesinin sorunlarına ve sıkıntılarını çözüm üretmek olmalıdır.”dedi.

 
 
  Şahin,”Görev yaptığımız süre içerisinde her zaman tüm kamu kurum ve kuruluşlar içerisinde iyi diyaloglar kurduk. Kentimizdeki üniversitelerin yapılmasında büyük katkı sağladık. Elimizden geldiğince tüm sivil kuruluşlarına her konuda destek verdik. Şimdi bu çıtayı yükseltme zamanıdır” şeklinde konuştu.
 
  Yapılan konuşmaların ardından 54 meclis üyesi Levent Yılmaz’ın yönetim kurulu başkanlığında tek liste halinde seçime gidilmesi yönünde dilekçe verdiler.
 
 Yılmaz ise kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm üyelere teşekkür ederek seçilmesi halinde kimseyi ayırt etmeden çalışacağını belirterek birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını söyledi.
 

İTSO Tanışma ve Kaynaşma Yemeği videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet