Skip Navigation Links

Civelek Tennis Pro Shop Mağazası’nın açılış törenine katıldı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Tennis Pro Shop Mağazası’nın açılış törenine katıldı

Spor   A+a-

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Tennis Pro Shop Mağazası’nın açılış törenine katıldı
 
 İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Tennis Pro Shop Mağazası’nın açılış törenine katıldı.
 
 İşletmeciliğini Visam Meryumoğlu ve İlyas Meryumoğlu’nun üstlendiği Tennis Pro Shop Mağazası, İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi karşısındaki yerinde düzenlenen törenle hizmete girdi.
 
 Açılış töreninde konuşan işletmeci Visam Meryumoğlu, buz pateni ve tenis kortları ile diğer bölümlerden oluşan İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi nedeniyle Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
 Mağaza ile, tenis sporuna bir nebze de olsa katkı sağlamak, tenis hocalarına ve halka hizmet etmekten mutluluk ve onur duyacağını belirten Visam Meryumoğlu, “Başkanımız bu güzel Rauf Denktaş Spor Kompleksi için size çok teşekkür ediyoruz. Bizler için de bize yeni bir hizmet ve ekmek kapısı, insanlara da spor konusunda güzel bir hizmet oldu” dedi.
 Açılış töreninde yaptığı konuşmasında, her sporun vücuda ayrı bir yarar sağladığına değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sporu çeşitlendirdik. Sporun her dalı güzeldir. Yeni spor kompleksimizde sportif branşlarda çeşitlilik getirdik. Gençlerimize, sporcularımıza tenis kortlarından yararlanma imkanı sağladık. Çünkü sporun her dalı insana yeni bir şey katar. Tenis zamanı doğru planlamayı öğretir” diye konuştu.
 
 Açılan mağazayla, tenis sporuyla ilgili her türlü ihtiyacın tek kalemde karşılanabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, başarı dileğinde bulundu.
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, açılış töreninin ardından mağazayı gezdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet