Skip Navigation Links

Şampiyonluk Halayı Çektiler

Dörtyol Gençler Birliğispor dün kendi saha ve seyircisi önünde Altınözü Belediye Gençlik Spor’u konuk etti.

Spor   A+a-

   GENÇLER BİRLİĞİ ŞAMPİYONLUK HALAYI ÇEKTİ
 
 Dörtyol Gençler Birliğispor dün kendi saha ve seyircisi önünde Altınözü Belediye Gençlik Spor’u konuk etti.
 
 Şampiyon Gençler Birliği Sahaya, Tamer, Bebo, M. Ali, Abdullah, Arif, Yunus, Gökhan, Oğuz, Emre, Oğuz Selvim, Adem 11’i ile sahada yer aldı.
 
 Maç öncesi bir açıklama yapan yardımcı teknik adam Fuat Karaca; “Takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza bugün bir şölen yaşatmak istiyoruz. Oyuncularımız bugün sahadan galip gelerek şampiyonluk halayı çekeceğiz” dedi.
 
 Yedek Kulübesinde ise; Hüseyin, Burak, Cemil, Ökkeş, Taylan, Mehmet, Bekir yer aldı.
Konuk Altınözü Belediye Gençlikspor ise Teknik Direktör Mahmut Yılmaz eşliğinde, Ali, Mustafa, Bedri, Ekrem, Emre, Özkan, İsmail, Faruk, Mehmet, Mehmet Sarı ve Ali Öz 11 ile sahada yer aldı.
ALTINÖZÜ BELEDİYE SPOR’DAN JEST
 
 Konuk Altınözü Belediye Geçlikspor sahaya “ Dörtyol’un Haklı Gururu Dörtyol Gençler Birliği Spor Kulübüne Süper Amatör Ligde Başarılar Diliyoruz” yazılı pankartla geldi. Altınözü’nün jesti karşısında tribünler futbolcuları ayakta alkışladılar.
 
 Karşılaşmada gol perdesi 24. dakikada Arifle açılırken, Mehmet Ali, Adem ve Emre’nin 1’er golleriyle Şampiyon Gençler sahadan 4–0 gibi net bir skorla ayrıldı.
 
 Karşılaşmayı; Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Yeniyurt Belediye Başkanı H. Avni Ünal, Yeşilköy Belediye Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Görgen Selimoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Selçuk Kayahan, Ak Parti Hatay İl 2. başkanı ve Dörtyol eski Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy, Davut Petrol işletme sahibi ve işadamı Davut Gerges ve çok sayıda Dörtyollu sporseverler takımlarını yalnız bırakmadı.
 
 
 DAKİKA 90 ŞAMPİYON GENÇLER AYAKTA ALKIŞLANDI
 
 90. dakikada maçın bitiş düdüğüyle beraber Başta protokol olmak üzere şampiyonları dakikalarca ayakta alkışladılar.
 
 ŞAMPİYONLUK HALAYI ÇEKİLDİ
 
 Şampiyon Dörtyol Gençler Birliğispor 4-0 sonrasında Futbolcular teknik heyetiticiler ve futbolcuların hep birlikte çektikleri şampiyonluk halayı görülmeye değerdi.
 
 Daha sonra şampiyon Gençler Birliği için şampiyonluk konvoyu ile şehir turu yapıldı.
 
 ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ
 
 Saat 20.00’da Karaca Yemekçilikte düzenlenen şampiyonluk yemeğine Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Ak Parti Hatay İl 2. Başkanı ve Dörtyol eski Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy, Dörtyol Emniyet Müdürü Zekayi Altıntaşoğlu, Geçler Birliği Spor 2. Başkanı Bekir Tufan ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcu ve aileleri katıldılar.
 
 TUFAN,” BAŞARININ SIRRI BİRLİK VE BERABERLİKTİR”
 
 
 Dörtyol Gençler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Günaydın’ın şehir dışında olduğu için katılamadığını belirten 2. Başkan Bekir Tufan, Gençlerle çıkılan bu maratonda şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını, bu başarının sırrının ise birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhu ile çalışmak olduğunu kaydetti. Tufan, ayrıca takımlarına destek olan tüm Dörtyollu sporseverlere ve futbolculara teşekkür etti.
 
 Urfalı Kazım Çiriş ve sıra gecesi ekibinin birbirinden güzel şarkıları eşliğinde unutulmaz bir gece yaşayan Gençler Birliği Spor hep birlikte şampiyonluğu doyasıya kutladılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet