Skip Navigation Links

İTSO Seçim Heyecanı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri sandık başına gitti.

Gündem   A+a-


İTSO SEÇİM 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İTSO SEÇİM HEYECANI
 
 
 
Sabah saatlerinde başlayan seçimlerde 21 gurupta adaylar yarış içerisinde.
 
Emniyet güçleri de herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için sıkı güvenlik tedbirleri aldı.
 
 
 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye genelinde yapılacak Oda seçimlerini ertelemesi ile birlikte 2 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri de 7 Mayıs tarihine ertelenmişti.
 
 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası binasında yapılan 21 meslek grubu içerisinden yeni meclisi ve yönetimi oluşturacak seçimlerin başladığı saatlerden itibaren İlçe Emniyet Müdürlüğü işi sıkı tuttu. Kaldırımdan itibaren başlayan polis güvenlik bariyerleri koyarak bina girişinde oy kullanacak üyeler polis kontrol noktasından girip, XRAY cihazından geçtikten sonra ilk üye bilgi kontrolü yapıldı. Üyeler oy verme işlemlerinin gerçekleştirildiği katın girişinde de isim listesiyle içeri alındılar. Sandık görevlileri tarafından da oy kullanma işlemleri sırayla gerçekleştirildi.

 
   
 
 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine aday olanlar ellerinde telefon ve oy kullanmaya gelenleri ikna çabaları seçim salonlarında devam etti. Sabah saat 09 da başlayan İTSO Meclisini belirleyecek oy kullanma işlemleri İlçe Seçim Kurulu görevlilerinin kontrolünde Saat 17.00’a kadar sürecek.
 
 

İTSO Seçim Heyecanı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet