Skip Navigation Links

Masa Tenisi Teşvik Müsabakası Yapıldı

Masa tenisinin sevdirilmesi ve özendirilmesi amacıyla geçtiğimiz Cumartesi günü Kapalı Spor Salonunda bir müsabaka düzenlendi.

Spor   A+a-

MASA TENİSİ TEŞVİK MÜSABAKASI YAPILDI
Masa tenisinin sevdirilmesi ve özendirilmesi amacıyla geçtiğimiz Cumartesi günü Kapalı Spor Salonunda bir müsabaka düzenlendi.
 
Masa tenisi teşvik müsabakası; küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere üç kategoride 19 Aralık Spor Salonunda Dörtyol geneli ortaokul ve lise düzeyinde geniş bir katılım ile tamamlandı toplamda 103 sporcunun katıldığı turnuvada kategoriler ve birincileri şöyle sıralandı:
Küçük Kız:
1.Fatma Ezel Bozkurt-Gümüş Orta Okulu
Küçük Erkek:
1.Aslan Taha Soydaş-Mehmet Akif
Yıldız Kızlar:
1.Esra Albayrak- Karakese
Yıldız Erkek:
1.Emre Doğan –Mehmet Akif
Genç Kız:
1.Melek Körcü-Ticaret Meslek Lisesi
Genç Erkek:
1.Tayyip Öksüz -Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesi
 
 
 
 Dereceye girenlere madalyalarını veren Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Selçuk Kayhan; “hedefimiz sporun gençler arasında yaygınlaşmasını sağlayarak öncelikle spor becerisi kazanmaları ve aynı zamanda sosyalleşmelerine yardımcı olmaktır, genç sporcularımızı tesislerimize çekerek gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesini engellemeye çalışmaktayız bu doğrultuda çalışmalarımız sürecektir. Bu düşünce ile gerçekleştirdiğimiz masa tenisi müsabakasına iştirak eden tüm okul öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet