Skip Navigation Links

Belediye Meclisi Toplandı...

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere toplandı.

Gündem   A+a-


BELEDİYE MECLİSİ .GÜN HABER1 ile 8gunhaber
 
 İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere toplandı. Mayıs ayının 2. oturumuna İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek başkanlık etti.
 
 Toplantıda başkan Civelek içme suyuna değinirken, belediye meclis üyesi Ercüment Kimyon’un İmar Müdürü Azim Şahin’in neden görevden alındı?” şeklindeki sorusunu ise yanıtsız bıraktı.
 
 Belediye meclisi gündem dışı konuşmalarla başladı. DP’den Ali Kılınç Çirkin, AK Parti’den Doğan Erten, CHP’den Kamil Turan, Hıristiyan aleminin Paskalya ve Hıdır Ellez bayramlarını kutladı. Daha sonra söz alan belediye meclis üyesi Ercüment Kimyon, içme suyu maliyeti ve İmar Müdürü Azim Şahin’in görevden alınması ile ilgili Başkan Civelek’in yanıtlaması istemiyle soru yöneltti. Ancak Başkan Civelek içme suyu ile ilgili “İskenderun belki de tarihinin en önemli hizmetini aldı. Eğer içme suyu problemi çözülmeseydi İskenderun’un işi Allah’a kalacaktı. O bakımdan bizden sonra göreve gelecek olan kişiler de bize teşekkür edecekler” dedi. Başkan Civelek, her ne hikmetse Azim Şahin’in görevden alınması ile ilgili soruyu ise yanıtsız bırakmakla yetindi.

 
 

 
 
Belediye Meclisi Toplandı... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet