Skip Navigation Links

Merhum Kemal Çalışkan için mevlid-i şerif okutuldu…

Doğan Kırtasiye kurucusu, yardımcı ders kitapları bayisi merhum Kemal Çalışkan için Belen Belediye Düğün Salonu’nda bir mevlit okutuldu.

Yaşam   A+a-


KEMAL ÇALIŞKAN 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Merhum Kemal Çalışkan için mevlit-i şerif okutuldu…
 
Doğan Kırtasiye kurucusu, yardımcı ders kitapları bayisi merhum Kemal Çalışkan için geçtiğimiz Pazar günü Belen Belediye Düğün Salonu’nda bir mevlit okutuldu.
 
 
 
Kemal Çalışkan’ın ruhuna ithaf en okunan mevlide, merhumun arkadaşları, eğitim camiası, yakınları ve ailesi katıldı. Yemekli yapılan mevlit sonrası topluca dualar okundu ve merhum Kemal Çalışkan’a bir kere daha Allah’tan rahmet dilendi.
 
 
 
Mevlit sırasında merhumun çocukları Bahattin, Kübra ve Çağrı ile birlikte eşi Neslihan Çalışkan’ın üzgün oldukları gözlendi.
 

 
 
Hatırlanacağı üzere kırtasiyeci Kemal Çalışkan, iş yerinin önünde 9 nisan 2012 günü meydana gelen bir bisiklet çarpması sonrası beyin kanaması geçirerek 24 gün komada kalmış ve 3 mayıs 2012 günü vefat ederek aynı gün Belen Aile Mezarlığı’nda göz yaşları arasında toprağa verilmişti.
 
 
 
8.gün gazetesi ve haber sitesi olarak merhum Kemal Çalışkan’a bir kere daha Allah’tan rahmet, ailesine ise sabırlar diliyoruz…

 
Merhum Kemal Çalışkan için mevlid-i şerif okutuldu…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet