Skip Navigation Links

Hiçbir İsme Karşı Bir Rezervimiz

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirtti.

Gündem   A+a-


ŞEFİK ÇİRKİN 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
ÇİRKİN’DEN BÜYÜKŞEHİR ADAYINA YEŞİL IŞIK
HİÇBİR İSME KARŞI BİR REZERVİMİZ YOK
 
 MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirtti.
 
 Çirkin, Belen Ülkü ocakları tarafından keyif kafede “Milliyetçiler Bayramı" dolayısı ile düzenlenen bir etkiliğe katıldı

 Çirkin, MHP’nin ülke genelinde mahalli seçimlere büyük önem verdiğini belirterek,”MHP Hatay’daki ilçelerin yüzde 80’ninde iddialı durumda. Bu kadar iddialı bir partinin büyükşehir belediyesini de alması mümkün olabilir. MHP Hatay teşkilatı son derece başarılı bir teşkilattır. İskenderun halkı da Büyükşehir adayımızı çok merak ediyor biliyor.”dedi.
 
 
 Çirkin,”Milliyetçilik sadece MHP’ye mahsus değildir. Başka partilerde de milliyetçi arkadaşlar olabilir. Bunların arasından artık yoluna MHP’de devam etmek isteyen, kendi siyasi birimlerini MHP’de kullanmak ve halka yararlandırmak isteyen, toplumun da kabul ettiği kim varsa MHP’nin kapısı ona açıktır. Yalnız tabii MHP’nin bu söylemi istismar edilmemelidir. Bir insan MHP’den aday olmayı düşünüyorsa ilk önce üye kaydı yaptırması gerekir. Toplumun kabul ettiği hiçbir isme karşı rezervimiz yok. Şuanda kimseye teklif götürme gibi bir niyetimiz yok. MHP’den gerek ilçelere gerek büyükşehir’e aday olmak isteyen değerler var.”şeklinde konuştu.
 
 Düzenlenen etkinliğe Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Belen MHP İlçe Başkanı Ercan Altıntaş, Belen Ülkü ocakları Başkanı Ömer Yücel ve çok sayıda partili katıldı.
 
 
 

Hiçbir İsme Karşı Bir Rezervimiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet