Skip Navigation Links

İskenderun’un yaşam merkezi Prime Mall

Prime Mall İskenderun Türkiye’de ve bölgede ilk olacak uluslar arası bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Magazin   A+a-

İskenderun’un yaşam merkezi Prime Mall
 
  İskenderun’un yaşam merkezi sloganıyla başarılı projelere imza atan Prime Mall İskenderun Türkiye’de ve bölgede ilk olacak uluslar arası bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
 
 Yerli ve yabancı markaları bir araya getiren İskenderun’un ilk ve tek alışveriş merkezi olan Prime Mall İskenderun açıldığı günden bu yana her yaştan ziyaretçinin en popüler buluşma yeri olma özelliğini taşıyor.
 
  25 Ağustos 2010’da kapılarını ziyaretçilerine açan Prime Mall İskenderun toplam 127 işletmesi ile doğrudan ve dolaylı olarak içerisinde 1.500 kişiye istihdam sağlamakta olup, 6.000 kişiye ekmek kapısı olmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni markaları bünyesine alan Prime Mall İskenderun bölgenin en büyük teknolojik mağazalarına ev sahipliği yaparak İskenderun ve bölge halkını diğer alanlarda olduğu gibi teknoloji ile de buluşturmanın onurunu yaşıyor.
 
 Prime Mall İskenderun Sosyal Aktiviteler, müzik yarışmaları, konserler, imza günleri, moda defileleri Kampanyalar, otomobil kampanyaları, çeyiz kampanyaları, tatil kampanyaları ve Sosyal Sorumluluk Projeleri ‘nin yanı sıra eğitime verdiği destekle kentin sosyal ve eğitim açısından gelişimine katkı sağlıyor.Eğitim yılı başlarken tüm ilköğretim öğrencilerine dağıtılan kırtasiye kampanyası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında gerçekleştirilen “Uçurtma şenliği”nde Kızılay yararına satılan Uçurtma Kampanyası, Kitap bağış kampanyaları ile birçok ilke imza atan Prime Mall İskenderun bu alanda yeni projeler üretmeye devam ediyor.
 
TÜRKİYE’DE İLK KEZ!
 
 Ayda ortalama 700.000 müşteriye ev sahipliği yapan Prime Mall İskenderun Mayıs ayı içerisinde, Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek olan uluslar arası dev bir festivale imza atmaya hazırlanıyor. Uluslar arası saman’dan heykeller festivalinin Türkiye’de ve bölgede bir ilk olma özelliği taşıdığını belirten Prime Mall İskenderun alış veriş merkezinin müdürü Mustafa Süzen “ yurt dışından 10 yurt içinden ise 4 tane heykel traş sanatçısı festival kapsamında İskenderun’a gelecekler. Sanatçıların yaptıkları heykeller AVM içerisinde sergilenecek. İskenderunlular ile birlikte yapılacak olan samandan heykeller festivali Mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. İskenderun ve bölge halkını çok farklı özellikler taşıyan bu festivali izlemeye davet ediyorum” dedi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet