Skip Navigation Links

ATB Seçimlerinde Kuseyri Tek Aday

Antakya Ticaret Borsası (ATB) olağan Genel Kurulu 7 Mayıs 2013 Salı günü gerçekleştiriliyor.

Ekonomi   A+a-

ATB SEÇİMLERİNDE KUSEYRİ TEK ADAY
 
 
Antakya Ticaret Borsası (ATB) olağan Genel Kurulu 7 Mayıs 2013 Salı günü gerçekleştiriliyor. Başkan Mehmet Ali Kuseyri, Salı günü ATB salonunda yapılacak olan seçimlere tüm üyeleri davet ederek, “Borsa ve oda seçimleri demokrasinin en güzel yansımasıdır. Borsa ve Odaların özel sektörü temsil gücü tartışılamaz. Sorunlarımızı konuşacağımız ve paylaşacağımız en önemli yer seçimlerdir. Burada birlik ve beraberlik içerisinde yaparak, tek vücut olmalıyız” dedi.
 
Kuseyri şöyle devam etti,
 
Antakya Ticaret Borsası, kentimizdeki yerli-yabancı, küçük-büyük, tüm girişimcileri, çiftçimizi, tüccarımızı, sanayicimizi, esnafımızı, temsil etme yetkisine sahip sivil toplum örgütlerinden biridir. Gururla ifade etmek istiyorum. Sizlerin ve halkımızın meydan getirdiği ANTAKYA TİCARET BORSASI halkımızın birlikten doğan gücü olmuştur.
 
Bu gün burada SEKİZ YILLIK SÜREYİ de hızlı bir şekilde geçirerek yeni bir seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz dönemlerde her kesime eşit mesafede durarak, tamamen önceliğimizi Antakya’da ki iş hayatının, tarımın, sanayinin niteliğini yukarı taşıyarak, ihracatı ve istihdamımızı daha fazla artırmakla meşgul olduk ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum.
 
BİZ VE ÇİFTÇİMİZ, ESNAFIMIZ, SANAYİCİMİZLE HER ZAMAN BİR OLDUK, BÜYÜDÜK, BÜYÜMEYE DE DEVAM EDİYORUZ. BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜ GERÇEKLEŞTİRDİK. DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜLERİ OLDUK. SESİMİZ HER ZAMAN DAHA GÜR ÇIKTI. BİZ, BİR OLDUKÇA ÖNÜMÜZDEKİ ENGELLERİ AŞTIK, YENİ YOLLARA ÇIKTIK. BU ÇATI ALTINDA HİÇBİR ZAMAN AYRIMCILIK YAPMADIK. HER FİKRİ, HER SESİ FARKLI BİR HEYECANLA DİNLEDİK. SORUNLARA TESLİM OLMADIK. OLUMSUZA ODAKLANMADIK, YAKINMADIK. YERİ GELDİ FİKİR VERDİK, DÜŞÜNCE VERDİK, İLHAM VERDİK. GÜNDEME TAŞIDIĞIMIZ KONULARI HER ZAMAN DİKKATLE SEÇEREK VE ÇÖZÜME GİDEN SORUNLARIMIZ İLE DİREK İLGİLENİLDİĞİNİ GÖRMEKTEN BÜYÜK BİR MEMNUNİYET DUYDUK. SİZLERİN SAYESİNDE ANTAKYA’NIN SESİ, YÜREĞİ OLDUK. ANTAKYA’NIN NABZI İŞTE BURADA ATMAYA BAŞLADI. ANTAKYA’NIN DUYGULARININ, TALEPLERİNİN, HAYALLERİNİN TERCÜMANI OLAN, AKTİF, DİNAMİK BİR ANTAKYA TİCARET BORSASI OLUŞMUŞTUR. ÜYELERİMİZİN DESTEKLERİ İLE ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATARAK 365 BORSA VE ODA İÇERİSİNDE ANTAKYA TİCARET BORSASI’NIN ÜST DÜZEYDE ANILMAKTA OLDUĞUNU GÖRMEKTEN GURUR DUYDUK.
 
Borsamız, üyelerine olan sorumluluğunun bilinci içerisindedir. Seçimler öncesi görülen tatlı rekabet sonunda asla parçalanmışlık ve bölünmüşlük oluşmamıştır. Meclis Başkanıyla, Yönetim Kurulu Başkanıyla, Yönetim Kurulu ve Meclisiyle bu yeni oluşum bayrağı devralır ve tek yürek olarak devam ediyoruz. HEP BİRLİKTE, HERHANGİ BİR GÖREVDE OLALIM VE YA OLMAYALIM, SADE BİR VATANDAŞ, BİR İŞADAMI OLARAK DA DAHA GÜZEL BİR ANTAKYA İÇİN ÇALIŞMALIYIZ, ÇALIŞACAĞIZ.”
 
Yapılacak seçimlerde başarılı çalışmalarıyla ve hizmetleriyle göz dolduran Mehmet Ali Kuseyri’nin TEK ADAY olarak seçimlere girmesi ve tekrar Borsa Başkanlığına seçilmesi bekleniyor.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet