Skip Navigation Links

Antakya Belediyesi Yüzme Takımı Hatay Şampiyonu

Antakya Belediyesi yüzme takımı erkeklerde Hatay şampiyonu oldu.

Spor   A+a-

ANTAKYA BELEDİYESİ YÜZME TAKIMI ERKEKLER DE HATAY ŞAMPİYONU
 
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 27-28 Nisan tarihlerinde İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen yarışmalarda Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme takımı erkekler kategorisinde Hatay Şampiyonu oldu.
 
 
 Yüzme İl Temsilcisi Murat Şaydak ve Gençlik Spor Kulübü yüzme antrenörü Mustafa Savaş konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, 9-10, 11-12, 13-14 ve 15+ yaş kategorisinde toplam 35 sporcu ile Hatay genelinde 10 takımın katıldığı yarışmalarda Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün erkeklerde Hatay şampiyonluğunu elde etti.
 
 
 
 Yapılan müsabakalar sonrasında ise takım olarak ise İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü birinciliği, Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme Takımı ikinciliği ve Dörtyol Botaş Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İskenderun’da düzenlenen Yüzme Şampiyonası’nda erkeklerde Hatay Şampiyonluğu’nu, takım halinde ise Hatay ikinciliğini elde ederek başarılı dereceler alan Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme takımı antrenör ve sporcularını gönülden kutladığını belirtti.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet