Skip Navigation Links

Esnafa KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Verilecek

İskenderun’da esnafa KOSGEB tarafından uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek.

Ekonomi   A+a-


ESNAFLAR KOSGEB 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 ESNAFA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLECEK
 
 İskenderun’da esnafa KOSGEB tarafından uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek.
İskenderun’da faaliyet gösteren oda başkanlarının her ay düzenlemiş olduğu geleneksel dayanışma toplantısı bu ay Mobilyacılar Odası tarafından düzenledi.

 
 Oda Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu, yaptığı açıklamada, sorunların ve sıkıntıların ancak birlik ve beraberlik içerisinde çözülebileceğini ifade etti.
 
 Esnaf ve Sanatkârlar odası Birlik Başkanı Uğur Fırat ise oda başkanları ve esnaflar olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek,”Her ay düzenlemiş olduğumuz bu toplantılarda esnafın yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar masaya yatırılıyor. Bizler her zaman kamu kurum ve kuruluşlar ile diyalog halindeyiz. Amacımız her zaman esnafın daha iyi şartlarda hizmet vermesidir. Bunun için bir takım çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise oda başkanlarının örnek bir birliktelik gösterdiğini belirterek,”Tabiî ki bu dayanışma tablosunda herkes fikirlerini önerilerini ve görüşlerini beyan ediyor.
 
Bizlerde bu görüşleri ve önerileri değerlendirip sonuçlandırıyoruz.Esnafımıza yönelik olarak ilerleyen günlerde KOSGEB tarafından uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek.”diye konuştu.
 
 

Esnafa KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Verilecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet