Skip Navigation Links

İSDEMİR’e En Çok İthalat Vergisi Ödeyen Firma Ödülü.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’ nün tanıtımının yapıldığı tören Mersin'degerçekleştirildi.

Ekonomi   A+a-


 İSDEMİR’e En Çok İthalat Vergisi Ödeyen Firma Ödülü.
 
 Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’ nün tanıtımının yapıldığı tören Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirildi. ‘Kolay Ticaret Büyük Türkiye’ sloganı ile düzenlenen tören programına, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI, Bakanlık Yetkilileri, Bölge Milletvekillerinin yanı sıra İSDEMİR Genel Müdürü Recep ÖZHAN’da katıldı.
 
 Uluslar arası ticaret zincirinde güvenliğin sağlanması amacıyla hayata geçirilen projenin tanıtımının yapıldığı törende İSDEMİR, 2012 yılında En çok ithalat vergisi ödeyen firma ödülüne layık görüldü. Ödülü İSDEMİR Genel Müdürü Recep ÖZHAN, AKP Mersin Bölge Milletvekili Nebi BOZKURT’un elinden aldı.
 
Bakan YAZICI; Gümrük İşlemlerinizi Kendi Tesislerinizde Yapacaksınız.
 
 Tören programında bir konuşma yapan Ticaret ve Gümrük Bakanı Hayati YAZICI, ‘Hayata geçireceğimiz bu proje ile kuyrukların olmadığı, rekabet gücü yüksek, daha iyiyi daha ucuza ve hızlı teslim edebilen ihracatçılarımızın oluştuğu bir Türkiye hayalimizi daha gerçeğe dönüştürüyoruz. Artık ihracatçılarımız kendi gümrük işlemlerini yine kendi tesislerinde gerçekleştirerek Türkiye ekonomisini 2023’e taşıyan lokomotifler olacaktır.’ Dedi.
İSDEMİR, Bir Dünya Şirketi.
 
Gerçekleştirdiği yatırım hamleleri ve gerek Türkiye gerekse Bölge ekonomisine verdiği katkı ile göz dolduran İSDEMİR, adımlarını daha hızlı atarak, yeni teknolojiler kullanan, geleceği şekillendiren ve paydaşlarına olan sorumluluklarını yerine getiren bir Dünya şirketi olma yolunda ilerliyor.
 
 
 Hatay Valisi Lekesiz’den İSDEMİR’e Ziyaret.
 
 Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ, İSDEMİR Genel Müdürü Recep ÖZHAN’ı makamında ziyaret ederek Demir Çelik sektörü hakkında geniş kapsamlı bilgi aldı. Gerçekleştirilen ziyarete İskenderun Kaymakamı Ali İhsan SU, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz BAŞAR, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Kamil TÜRKDÖNMEZ ve kısa adı AFAD olan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Halil YÜCELEN’de katıldı.
 
ÖZHAN; Çevreye Uyumlu ve Çevre Dostu Teknolojiler Seçiyoruz.
 
 İSDEMİR Genel Müdürü Recep ÖZHAN gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ ve beraberindeki heyete demir çelik sektörü ve İSDEMİR hakkında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. İSDEMİR Genel Müdürü Recep ÖZHAN konuşmasında, ‘İSDEMİR ülkemizin kuruluş tarihi itibari ile 3.cü, üretim kapasitesi yönünden ise en büyük entegre demir çelik fabrikasıdır. Bizler bu bilinç çerçevesinde üretimimizi gerçekleştirirken çevreye uyumlu olmayı ve çevre dostu teknolojiler seçmeyi ilke edinen bir entegre demir çelik fabrikasıyız.’ Dedi. Sunumun ardından konuşan Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ ise ‘İSDEMİR bölgemizin, çelik üretim kapasitesinde ve fiili çelik üretiminde birinci sıraya gelmesinde büyük pay sahibidir.’ Dedi. Sunumun ardından İSDEMİR Genel Müdürü Recep ÖZHAN, Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ’e günün anısına bir plaket takdim etti.
 
 İSDEMİR’de kısa adı ADYS olan, Acil Durum Yönetim Sistemi Göz Doldurdu.
 
 Ziyaret sonrasında gerçekleştirilen sunumun ardından, Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ ve beraberindeki heyet İSDEMİR fabrika sahasını gezerek üretim hatları ve konuşlandırılan yeni tesisler hakkında bilgiler aldı. İSDEMİR’in 2011 yılında devreye aldığı ve kısa adı ADYS olan, Acil Durum Yönetim Sistemi ise göz doldurdu. Olası bir doğal afete karşı çalışanlarını yetiştiren ve bu konuda oldukça ciddi atılımlarda bulunan İSDEMİR Acil Durum Yönetim Sistemi, sadece şirket içerisinde değil, bölgede oluşabilecek bir doğal afete karşıda hazır olduğunun sinyallerini verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet