Skip Navigation Links

Avcılardan Başkanvekili'ne Ziyaret

İskenderun Avcılık ve Atıcılık Dernek Başkanı Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni’yi ziyaret

Spor   A+a-

İskenderun Avcılık ve Atıcılık Dernek Başkanı Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni’yi ziyaret etti
 
 İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Hüseyin Vural, İskenderun Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni’yi ziyaret etti.
 
 Makamda gerçekleşen ziyarette, dernek olarak her yıl bir etkinlik düzenlendiğini belirten İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Hüseyin Vural, bu kapsamda 13. Trap Şenliklerinin yapıldığını söyledi.
 
 Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in, derneğin çalışmalarına gösterdiği ilgiye teşekkür eden İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Hüseyin Vural, “Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz. Kalıcı ve İskenderun’un ve halkın ihtiyacına yönelik çalışmalar yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Çalışmalar arasında özellikle içmesuyu, feyezan köprüsü, iskele, spor ve sosyal tesisler yapılması çok önemli” dedi.
 
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni, “Belediyemiz derneklerimizin, sivil toplum örgütlerimizin her zaman yanındadır. Çalışmalarında onlara destek vermektedir” diye konuştu.
 
 İskenderun Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Hüseyin Vural, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek adına hazırlanan teşekkür plaketini, Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni’ye sundu.
Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet