Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yabancı Konuklar Türk Yemeklerine Hayran Kaldı

Atatürk Orta Okulunun misafirleri olarak ilçemizde bulunan İtalyan ve İspanyol konuklar Türk Mutfağına ve misafirperverliğine hayran kaldı

Eğitim   A+a-

YABANCI KONUKLAR TÜRK YEMEKLERİNE VE
MİSAFİRPERVERLİĞİNE HAYRAN KALDI
 
Atatürk Orta Okulunun misafirleri olarak ilçemizde bulunan İtalyan ve İspanyol konuklar Türk Mutfağına ve misafirperverliğine hayran kaldı.
 
 Atatürk Orta Okulu geçtiğimiz hafta Comenius Projesi kapsamında dört İtalyan ve iki İspanyol konuğu ağırladı.
 
 İlimizin ve ülkemizin tarihi ve turistik mekanlarını gezen yabancı konuklar en fazla Türk yemeklerini ve misafirperverliğini beğendiklerini, proje haricinde önümüzdeki yıllarda gezi amaçlı da aileleri ile birlikte Türkiye’ye tekrar gelmek istediklerini belirttiler.
 
 Özellikle Atatürk Orta Okulu Okul Aile Birliği ve sınıf öğretmenleri Ayşe Ünal, Hatice Yentür, Süreyya Akkoyun, Zahide Pervin Kaya ve Nermin Şencil tarafından büyük bir özen ve itinayla eksiksiz hazırlanan mükellef sofralarının yemeden önce tek tek resimlerini alan yabancı konuklar sofradaki çeşitlilik ve lezzet yelpazesi karşısındaki hayranlıklarını ve şaşkınlıklarını gizleyemediler.
 
 Okulda tertiplenen yemeğe iştirak eden Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’e projeye katkılarından ötürü plaket takdim edilirken, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu’da yabancı konuklara çeşitli hediyeler sundu.
 
 Toplantıda ayrıca Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Katipoğlu ve Başkan Yardımcısı Sevda Adıkutlu’ya da İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya tarafından birer plaket takdim edildi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş