Skip Navigation Links

Şiddetin fotoğrafları ortaya çıktı

İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasında kalan çocuklara fiziksel şiddet uygulanması olayının resimleri ortaya çıktı.

Gündem   A+a-

 İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasında kalan çocuklara fiziksel şiddet uygulanması olayı 6 bakanlık müfettişi tarafından soruşturulmaya başlandı.
 
 İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Sevgi evleri ve Çocuk Yuvasında kalan ilköğretim öğrencisi çeşitli yaşlardaki üç kız öğrenciye Aralık-Ocak aylarında fiziksel şiddet ve psikolojik baskı uyguladıkları gerekçesiyle taşeron firmada çalışan iki bakıcı annenin işine son verilmesiyle gündeme gelen olaya İskenderun Cumhuriyet Savcılığı el koymuştu. Uzun süre gizlenen ve basına yansıyacağı süreçte İskenderun kaymakamlığının bildirmesi üzerine savcılığa intikal eden olayda bakıcı annelerin çocuklara fiziksel ve pisikolojik şiddet uygulayan iki bakıcı Anne görevlerinden uzaklaştırıldı.
 
 Olayın ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Mili Eğitim Bakanlığı Hatay’a altı müfettiş göndererek inceleme başlattı. İlde ve olayın yaşandığı İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Sevgi evlerinde kalan çocuklar ve görevlilerle görüşen Bakanlık müfettişler rapor hazırlayacak.
Şiddetin fotoğrafları ortaya çıktı
 
 İki Bakanlığın müfettişleri Sevgi Evinde kalan çocukların taşeron firma da çalışan ve işlerine son verilen iki bakıcı annenin çocukları değişik bahaneler ile oklavayla, tahta kaşıkla dövdükleri ve tuvalete kilitleyip, yağmur altında dışarıda bırakılarak cezalandırıldıkları mutfak ve tuvalet temizliği yaptırdıkları şiddet olayları müfettişler tarafından incelenecek. Çocukların soğuk havada dışarıda bırakıldıkları anda çekilen fotoğraflarda müfettişlerin eline ulaşan dosya içerisinde yer alıyor.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet