Skip Navigation Links

İşte o haber

İskenderun’un başarılı ve hayırsever iş adamı Nuri Üysen AK Parti ye yakınlığı ile bilinen www.akfikir.com haber sitesinde habere konu oldu.

Ekonomi   A+a-

İskenderun’un başarılı ve hayırsever iş adamı Nuri Üysen AK Parti ye yakınlığı ile bilinen www.akfikir.com haber sitesinde habere konu oldu.
 
 
İşte o haber
 
Bir iyiliksever insan, yardımseverliğin timsali, saygın bir eski öğretmen, bugünün başarılı İşadamı NURİ ÜYSEN tek başına sırtladığı İskenderunsporun tüm maddi sorunlarını çözerek, hatta 500 bin lira destek vererek başarılı olmasına çalışmış fakat halk ''Böylesine destek gören takımımız maalesef başarılı olamadı'' diyor. Üysen yerel basının da çok sevdiği bir insan, gazeteler iyiliklerinden, yardımseverliğinden hep söz ediyor.
 
İskenderun'da dolaşırken kime sorsanız ''Mağdurların, yoksulların babasıdır o'' diyorlar. Birçok iftira ve hakkında çıkarılan söylentilere rağmen hoşgörülü, bu yalanlara gülüp geçiyor. O'nu anlatanlar ''Babacan ve başarılı bir insan '' diyorlar.
 
İskenderun'lular ve özellikle Belediye hizmetlerinden memnun olmayan gecekonu semtlerinde yaşayanlar ''Nuri beyi Belediye Başkanı görmek istiyoruz, önümüzdeki yerel seçimlerde İskenderun'u Başbakanımıza armağan etme arzusundayız'' diyerek di.leklerini böyle dile getiriyorlar.
 
Kısacası yerel seçimlerde Nuri Üysen Ak Parti'den aday olacaksa CHP'den kim aday olursa olsun hüsrana uğrayacağa benzer. İskenerun seçim havasına şimdiden girmiş durumda...
 
 
NURİ ÜYSEN'LE İLGİLİ ''HATAY PRESS''TE ÇIKAN BİR ÖRNEK HABER:
 
 
İskenderun’un başarılı hayırsever iş adamlarından Nuri Üysen Gazi ilk öğretim okulunda annesi Sabite Üysen adına öğrenci ve öğretmenlerin yararlanacağı çok amaçlı salon yaptırıyor.
Türkiye’nin güçlü bir ülke olabilmesinin yolu başarılı nesiller yetiştirmeden geçer sözünü her fırsatta dile getiren iş adamı Nuri Üysen Gazi ilk öğretim okulunda annesi Sabite Üysen adına öğrenci ve öğretmenlerin yararlanacağı çok amaçlı salon yaptırıyor. Uzun yıllar öğretmenlik ve okul müdürlüğü yapan Nuri Üysen her fırsatta eğitim ve öğretime katkı sunmaya devam ediyor. İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ile birlikte yapım çalışmaları devam eden çok amaçlı salon inşaatında incelemelerde bulundu. Hedefinde İskenderun’da kaliteli eğitim ve öğretimin verilebileceği güzel bir okul yaptırmak olduğunu belirten Üysen önümüzdeki yıllar içerisinde bu hayalinide gerçekleştireceğini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu Nuri Üysen’e eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek hayırseverler sayesinde eğitim kalitesinin İskenderun’da her geçen gün daha ileriye doğru gittiğini söyledi.
 
Nuri Üysen ile ilgili habere ulaşmak için http://www.akfikir.com/ozel-haberler/iyilikseverligin-ve-yardimseverligin-timsali-nuri-uysen.htm
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet