Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Gelin, Milli Birlik ve Beraberliği Sağlayalım”

Atatürk devrimlerinin tehlike altında olduğunu savunan Onur Can Gül‘Yeniden Milli Meclis Yürüyüşü’ne herkesi beklediklerini ifade etti.

Gündem   A+a-


TGB BASIN AÇIKLAMASI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
“Gelin, Milli Birlik ve Beraberliği Sağlayalım”
 
Atatürkçü Düşünce Topluluğundan Mesaj;
 
  Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Türkiye Gençlik Birliği, CHP İl Gençlik Kolları, İP Öncü Gençlik’ten oluşan Atatürkçü Gençlik Platformu, dün Havuzlu Çarşı da bir araya geldi.
 
 Atatürk devrimlerinin tehlike altında olduğunu savunan Platform üyeleri adına konuşan Onur Can Gül, ‘Yeniden Milli Meclis Yürüyüşü’ne herkesi beklediklerini ifade etti.

 
 Ülkemizin bölünmek istendiğini savunan Gül; “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve Atatürk devrimleri tehlike altındadır. Vatanseverler sustukça her gün BOP eş başkanı ve yandaşları ülkemizi bölünmeye götürmektedir. Bugün binlerce şehidimiz göz ardı edilip terörist başıyla anlaşmalar yapılmakta yeni anayasayla başkanlık sistemini getirerek, ülkemizi bölmek istemektedirler. Bizler Atatürkçü gençler olarak ulu önderimizin ‘Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır’ sözünden ilham alarak siyasi düşünceleri bir kenara bıraktık ve Atatürk’te birleştik.
 
 
 
 
 Gün milli birlik ve beraberlik günüdür, gün Atatürk düşmanlarıyla mücadele günüdür. Buradan Atatürkçü gençlik platformu olarak bütün vatanseverleri mücadeleye çağırıyoruz, 23 Nisan Salı günü (bugün) saat 18.00’de havuzlu çarşıda yapacağımız ‘Yeniden milli meclis yürüyüşü’ne davet ediyoruz. 23 Nisan’da milli birlik ve beraberliği sağlayalım ve yeniden parolamızı ‘Ya istiklal ya ölüm’ yapalım” diye konuştu.
 
 

“Gelin, Milli Birlik ve Beraberliği Sağlayalım” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş