Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Manavgat Maçı Bu Cumartesi!

İskenderunspor cumartesi günü oynayacağı Manavgat maçını Reyhanlı şehir stadında oynayacak.

Spor   A+a-

 
 İskenderunspor cumartesi günü oynayacağı Manavgat maçını Reyhanlı şehir stadında oynayacak. Federasyon tarafından gönderilen yazıda hem Demerçelikspor hemde İskenderunspor’un maçlarının cumartesi günü oynanacağını açıklaması üzerine kafalar iyice karışırken alınan son yazı duruma netlik kazandırdı.
 
 İskenderunspor başkan vekili Müfit Tennioğlu ilk olarak geçen hafta oynanan ve burada yaşanan saldırılarla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Başkan vekili Tennioğlu Kilimli deplasmanında yaşanan kışkırtıcı olaylar ve yedek kulübemize yapılan saldırılar kabul edilemez. Artık bu konuları aşmamız gerektiğine inanıyorum bizim teknik ekibe ve yedek kulübesine saldıran Kilimli yöneticilerini kınıyorum.
 
 
 İskenderunspor bu sezonun son maçını da cumartesi günü Reyhanlı şehir stadında oynayacak bu konu tamamen Futbol federasyonunun insiyatifinde.Demirçelikspor’un da iddiada olmasından dolayı guruptaki tüm maçlar aynı gün yani cumartesi günü oynanacak.İskenderunspor’un da küme düşmesinden dolayı maçı cumartesi günü Reyhanlı şehir stadına verdi.İskenderunspor yönetimiyle ilgili bu konuda her hangi bir yaptırımımız söz konusu olamaz aksine maçın Pazar günü oynanması için durumu izah ettik ancak kabul görmedi açıklamasını yaptı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar