Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bilim Şenliği'ne Yoğun İlgi

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek İskenderun Mithatpaşa İlkokulu ve Ortaokulu’nun Bilim Şenliği’ne katıldı.

Gündem   A+a-


MİTHAT PAŞA BİLİM ŞENLİĞİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek İskenderun Mithatpaşa İlkokulu ve Ortaokulu’nun Bilim Şenliği’ne katıldı
 
 İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Mithatpaşa İlkokulu ve Ortaokulu’nun Bilim Şenliği’nin açılış törenine katıldı.
 
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleşen TUBİTAK Bilim Fuarı Proje çalışmasında, öğrencilerin projeleri sergilendi.
 
 İskenderun Mithatpaşa İlkokulu ve Ortaokulu Müdür Vekili Orhan Salih Aydın’ın da hazır bulunduğu Bilim Şenliğinde, projeleri inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, öğrencileri kutladı.
Bilim Şenliği’nin açılışında konuşan İskenderun Mithatpaşa İlköğretim Okulu eski Müdürü Sefai Server Dik, proje şenliğine katılanlara teşekkür etti.

 
 Dünyada çocukların bayramının kutlandığı tek ülke olduğumuzu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bugün 23 Nisan. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Dünyada çocukların bayramının kutlandığı tek ülke Türkiye’dir. Bu güzel bayram, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanıdır” dedi.
 
 
 Bilim ve akılın ülkenin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük önem taşıdığının altını çizen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bilime değer veren okul yönetimi, öğretmen ve öğrencileri kutladı.
Etkinliklerin de yer aldığı Bilim Şenliğinde, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çocukları severek bayramını kutladı.
 
 Bilim Şenliği’ne, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kamil Turan ve muhtarlar da katıldı.
 

Bilim Şenliği'ne Yoğun İlgi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar