Skip Navigation Links

Kilimli:2 İskenderunspor:1

İskenderunspor Kilimli deplasmanında 2-1 mağlup olarak kente döndü.

Spor   A+a-

İskenderunspor Kilimli deplasmanında 2-1 mağlup olarak kente döndü. Pazar günü oynanan kilimli maçında yaşanan olaylar maça damgasını vururken İskenderunspor’un kaleci Antrenörü Halil Akkuş kilimli yöneticileri tarafından tartaklandı. İlk yarıda öne geçen Kilimli Belediyespor maçta galip gelmeyi düşünürken İskenderunspor’un gelen golü karşısında saha içinde ve dışında her türlü çirkefliğe başvuran kilimli yöneticileri ve taraftarları maçın hakemi başta olmak üzere maçta her türlü sahada top oynamaya çalışan İskenderunspor futbolcularını ve yedek kulübesini baskı altına alarak oyun oynatılmasını engellediler.
 
 
 
 
 Yaşanan gerginlik sırasında devre arasında ise taraftarlar ve bazı yöneticiler de sahaya inerek yedek kulübesinde bulunan iskenderunspor hocalarıyla tartışmaya başladı. Gerilen ortamda Kilimli Belediyespor yöneticisi olduğu iddia edilen bir kişi ise kaleci antrenörü Halil Akkuşu tartakladı.
 
  Maçı son saniyelerine kadar 1-1 sürdüren İskenderunspor maçın bitişine az bir süre kala gelen gole engel olamayınca maçı 2-1 kaybederek İskenderun’a geldi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet