Skip Navigation Links

Kermese Yoğun İlgi

Öğrenciler kermeste oyun grubu için İskenderun Belediyesi’ne çiçekle teşekkür etti

Eğitim   A+a-

Öğrenciler kermeste oyun grubu için İskenderun Belediyesi’ne çiçekle teşekkür etti
 
Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda kermes düzenlendi
 
 
 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda kermes düzenlendi. Kermeste, öğrenciler İskenderun Belediyesi’nin okulun bahçesinde yaptığı oyun grubuna, çiçekle teşekkür etti.
 
 Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermes açılışına, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, Yunusemre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
 Okulun bahçesinde düzenlenen kermeste konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, belediye olarak eğitime, geleceğimiz olan çocuk ve gençlerimize önem verildiğini belirterek, kermese emeği geçenleri kutladı.
 Bir gün süreli gerçekleştirilen kermeste, palyaço gösterisi ve müzikli çocuk etkinlikleri ile okul öğrencilerinden oluşan halkoyunları ekibi gösterisi de düzenlendi.
 
  Okulun Müdürü Hüseyin Dönmez, Müdür Baş Yardımcısı M.İmdat Bozkurt, Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Yanık’ın da katıldığı kermeste, okulun atık su kanalizasyonunu yapan ve yaklaşık iki ay önce okul bahçesine oyun grubu kuran İskenderun Belediyesi’ne öğrenciler çiçekle teşekkür etti.
 İmkanlar ölçüsünde, kentimizde ihtiyaç duyulan okulların boya, bakım ve onarımlarını, okul bahçe düzenlemeleri, atıksu kanalı olmayanların da atıksu kanal çalışmasını yapan, İskenderun Belediyesi, okulların anasınıfları için okul bahçelerine oyun grupları da kurdu.
 
 İskenderun Belediyesi’nce, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nun yanısıra, Gazi İlköğretim Okulu, Deniz Nakliyeciler Derneği İlköğretim Okulu , Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, Kurtuluş İlköğretim Okulu, Naciye Düzen anaokulunda minik öğrenciler için de oyun grupları kuruldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet