Skip Navigation Links

Muhtarlar Toksoy'u Ziyaret Etti

Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut GÜLCÜ ve yönetim kurulu üyeleri Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY'U makamında ziyaret ettiler.

Gündem   A+a-

Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut GÜLCÜ ve yönetim kurulu üyeleri Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY'U makamında ziyaret ettiler.
Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü; Muhtarların çalışmalarında en büyük destek ve yardımcılarının Belediye Başkanları olduklarının altını çizdi. Bu bağlamda Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy bunun en güzel örneğidir. Gerek Kuzuculuda gerekse Dörtyol’daki muhtarlarla uyum içerisinde çalışmalarının takdir ve övgüye değer olduğunu ifade etti.
Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken tüm samimiyetimle ifade etmek isterim ki Muhtarlarımız bizlerin halka olan en bariz köprüsüdür. Muhtarlarımız her mahallenin bire bir insanlarının sorun ve ihtiyaçlarını tespit noktasında ve uzlaşma kültürümüz içerisinde son derece önemli bir görev ifa etmektedirler.
Bu duygu ve düşüncelerle dün olduğu gibi bugünde Muhtarlarımızın çalışmalarına katkı yapmak için çalışıyoruz” dedi.
Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut GÜLCÜ ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Toksoy’za teşekkür ederken ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet