Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Topaktaş Yayla Yolu Bakım Çalışmaları Yapıldı

İlçemizin en fazla nüfusa sahip olan Topaktaş Yaylasının yol bakın ve onarım çalışmaları geçtiğimiz hafta Dörtyol Kaymakamlığı ve Belediyesinin deste

Gündem   A+a-

 
 
 
İlçemizin en fazla nüfusa sahip olan Topaktaş Yaylasının yol bakın ve onarım çalışmaları geçtiğimiz hafta Dörtyol Kaymakamlığı ve Belediyesinin desteğiyle tamamlandı.
Topaktaş Yaylası yol bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgiler veren Dörtyol Topaktaş Yaylası Koruma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Mehmet Çankır; “Sıcak yaz aylarında dinlenmek ve serinlemek için vatandaşlarımızın büyük bir rağbet gösterdiği amanosların en güzel noktasındaki yaylamıza ulaşımı sağlayan yollarımızda Dörtyol Kaymakamlığı ve Dörtyol Belediyesinin destekleriyle yol bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Yayla yolumuzu vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini temin edecek bir yapıya kavuşturduk. Ayrıca Dörtyol Kaymakamlığımızın sağladığı 7 bin metre su borusu ile yaylamıza gelen içme suyu şebekemizde de bir dizi bakım ve onarım çalışması yaparak vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşmalarını sağladık. Bizlere desteklerini esirgemeyen Dörtyol Kaymakamımız H. Hasan Özyiğit ve Dörtyol Belediye Başkanımız Fadıl Keskin’e teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar