Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yılın futbolcusu İskenderunlu Selçuk İnan

Galatasaray'ın milli futbolcusu İskenderunlu Selçuk İnan, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından ödüllendirildi

Spor   A+a-

Galatasaray'ın milli futbolcusu İskenderunlu Selçuk İnan, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından ödüllendirildi
 
Yılın futbolcusu İskenderunlu Selçuk İnan
Derneğin kuruluşunun 12'nci yılı nedeniyle verilen, "Galatasaray'da Yılın Sporcusu" ödülüne İskenderunlu Selçuk İnan layık görülürken, Türk Telekom Arena'da düzenlenen kokteylde başarılı futbolcuya plaketini, kulübün kıdemli üyelerinden Fuat Diriker takdim etti.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in de hazır bulunduğu organizasyona, çok sayıda davetli katıldı
 
Aysal ve Terim'den övgüler-
Kulüp başkanı Aysal ve teknik direktör Terim, medya mensuplarına yaptıkları açıklamalarda Selçuk İnan için övgü dolu ifadeler kullandılar.
 
Selçuk İnan'ın bu ödülü kazanmasına giden yolda çok çalışıp, çaba sarf ettiğini dile getiren Aysal, "Selçuk'un karakterinden ve sporculuğun temelinde yatan dürüstlüğünden gelen bir altyapısı da var. Bugün neticesini görüyoruz. Selçuk, bağlı olduğu camiadan en büyük desteği alan sporcu olarak yanımızda. Hepimizin, tüm Galatasaraylıların kalbinde. Daha çok genç, inşallah uzun sürecek spor hayatında ve özel hayatında bu şekilde devam eder. Biz Galatasaray adına böyle bir oyuncumuz olduğu için gururluyuz" diye konuştu.
 
Galatasaray'da bir Türk oyuncunun bu ödüle layık görülmesini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, "Biz Türk veya yabancı diye ayırmıyoruz. Bütün oyuncularımız bizim evlatlarımız. Türk bir oyuncunun başarılı olması son derece doğal" diyen Aysal, yabancı medya organlarında Selçuk'a yer verilmesi için ise, "Türkiye'yi her yönde çok iyi temsil ediyor. Onu sadece Türkiye arenasında değil, dünya arenasında bir oyuncu olarak görüyoruz. Tahmin ediyoruz, o da bizi yanıltmayacaktır'' ifadelerini kullandı.
 
Teknik direktör Fatih Terim, Ünal Aysal'ın Selçuk İnan'la ilgili görüşlerine katıldığını vurgulayarak, "Biz onunla gurur duyuyoruz ve duymaya devam edeceğiz. Selçuk buna layık bir futbolcu. Onu, canı gönülden kutluyorum" şeklinde görüş belirtti.
 
Öte yandan, aralarında problem olduğu yönünde basına yansıyan haberlere karşın, Ünal Aysal ve Fatih Terim'in samimi tavırları dikkati çekti. Bu ikili birlikte basın mensuplarına görüntü verdikleri sırada Terim'in Aysal'a esprili bir şekilde, "Başkanım yakın duralım" dediği duyuldu.
 
Selçuk: "Hedefim Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu"-
Kendisiyle ilgili düşüncelerinden dolayı Aysal ve Terim'e teşekkür eden Selçuk ise Galatasaray'daki hedefleri konusunda basın mensuplarına bilgi verdi.
 
"Bu ödül benim için önemli. Geçen sene Galatasaray'a gelmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımı burada tekrar anlıyorum. Herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuşan Selçuk, sarı-kırmızılı takımdaki hedefiyle ilgili bir soruya, "Bu sene aslında o hedefe yaklaştık. Daha önce Avrupa'da bir kupa kazandık. Ağabeylerimiz UEFA Kupası'nı hocamızla birlikte almışlardı. İnşallah Şampiyonlar Ligi kupasını da görmek istiyoruz. Gerçekleşirse, hayatımın en güzel günü, en büyük başarısı olur'' yanıtını verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş