Skip Navigation Links

İskenderun Devlet Hastanesi'nde Ücretsiz Aşılama

İskenderun Devlet Hastanesinde kısırlık problemi olan ailelere hem poliklinik hizmetleri hem de aşılama uygulaması sunuluyor.

Sağlık   A+a-

İSKENDERUN DEVLET HASTANESİNDE ÜCRETSİZ AŞILAMA
 
İskenderun Devlet Hastanesinde oluşturulan İnfertilite ( kısırlık ) merkezinde kısırlık problemi olan ailelere hem poliklinik hizmetleri hem de aşılama uygulaması sunuluyor. Temmuz 2012 itibari ile açılan ve infertilite ( kısırlık ) problemi olan ailelere yardımcı olmak amacıyla hizmet veren merkez, eksikliklerini tamamlayarak rutin aşılama uygulamasını sürdürüyor. Hatay yöresinde kamu hastaneleri içerisinde bir ilki gerçekleştiren İskenderun Devlet Hastanesi yönetimi ilgiden oldukça memnun görünüyor. Merkezin açılmasına öncülük eden ve hizmet veren Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu , infertilite konusundaki tecrübe ve birikimlerini hatay yöresine aktarmak için bu projeji geliştirdiğini ifade etti.
 
 Dr. Sivaslıoğlu görüşlerini şu şekilde devam ettirdi. “ Aşılama uygulamasını belirli kriterler içerisinde ücretsiz olarak uygulamaktayız ve oldukça iyi sonuçlar almaktayız. Bu güne kadar merkezimizin uygulamaları ve takipleriyle yetmişin üzerinde gebelik sonucumuz mevcuttur. ilk bebeklerimiz doğmuştur. Bir yılı aşkın süredir çocuk istemi olan ailelerin değerlendirilmesi ve tıbbi yardım alması onların daha başarılı sonuçlar almasına neden olmaktadır. Kadınlarda normal yoldan gebeliğe engel bir durum yoksa aşılama gibi yardımcı üreme tekniği uygulanabilir. Aşılama ( IUI ) uygulaması için kadın tüplerinin açık ve doğurgan olması yetmez. Erkeğin spermlerinin belirli bir sayı ve kalitede olması gerekir. Bu açıdan aşılama öncesi mutlaka erkek hastanın da değerlendirilmesi ve gerekirse tedavisinin düzenlenmesi önemlidir. Merkezimizde kısırlık problemi olan aileler, aynı anda ve bir arada değerlendirilir. Üroloji ve Kadın Doğum uzmanı ile ortak hareket edilip tedavi protokolü çıkarılır. Hedef en yüksek oranda sonuç almaktır.” dedi. Hatay bölgesinde böyle bir hizmetin bir merkez şeklinde verilmesi hastalarımız için önemli. Çünkü kısırlık problemi olan ailelerin sorunlarını tamamen paylaşabileceği bir merkez bulunmuyor. İskenderun Devlet Hastanesi İnfertilite ( kısırlık ) merkezinin çalışmaları umarız ki bir tüpbebek ünitesi ile hedefine ulaşır. Yöremizde de tüp bebek ihtiyacı olan aileler büyük şehirlere gitmek zorunda kalmaz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
sercan 17 Şubat 2016 Çarşamba
hocam benim esim vaji hastası 2.5 yıllık evliyiz ve esim daha kız bile olabilirmis bizim için asılama uygunmu
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet