Skip Navigation Links

Eski Belediye Başkanı ve Eşi toprağa verildi

İskenderun ilçesine bağlı Nardüzü beldesinin eski belediye başkanı Ahmet Şanlı(58) ile eşi Mevlüde Şanlı(57), düzenlenen cenaze töreni ile toprağa ver

Gündem   A+a-


İskenderun ilçesine bağlı Nardüzü beldesinin eski belediye başkanı Ahmet Şanlı(58) ile eşi Mevlüde Şanlı(57), düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.
Cenazeler İskenderun Devlet Hastanesi yapılan otopsinin ardından Karaağaç Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Onur sitesine evlerine getirildi.
Burada okunan kuranı kerim ve duaların ardından cenazeler Nardüzü Belediyesi önüne getirildi.
Burada düzenlenen törende bir konuşma yapan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, merhum belediye başkanı Şanlı’nın bölge insanına faydalı işler yaptığını belirterek,” Ahmet Şanlı ve Eşi Mevlüde Şanlı’nın rahmetle ve saygıyla anılacak. Ahmet Şanlı 2 Haziran 1991’de Belediye Başkanı seçilmiş, 29 Mart 2009 görevi sona ermiştir. Ruhları şad olsun “dedi.
Oğlu Yusuf Şanlı ise babasının her zaman halka hizmet için çalıştığını belirterek,”Belediye yi her zaman evinden önde tuttu. Onlar iyi insanlardı. Buradaki insanlara hizmet için çok çalıştı. Ölüm şekilleri, geçmişlerinde ki iyi niyet ve dürüstlüğü gölgede bıkamasın. Allah rahmet etsin. Hepimizin başı sağolsun” diye konuştu.
Çocuklarını Alkan Şanlı ile Melda Şanlı’yı ise cenaze töreninde aile yakınları teselli etmeye çalıştı.
Yapılan konuşmaların ardından saygı duruşunda bulunuldu dualar edildi.
Ardından cenazeler Nardüzü Belde Mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Belediye Başkanları,meclis üyeleri,siyasi parti temsilcileri aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Nardüzü beldesinin eski belediye başkanı Ahmet Şanlı ile eşi Mevlüde Şanlı dün akşam saatlerinde, evinde ölü bulunmuş, Ahmet Şanlı’nın önce eşi tabanca ile sonra kendi kafasına ateş ederek intihar ettiği belirlenmişti.
 
 

Eski Belediye Başkanı ve Eşi toprağa verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet