Skip Navigation Links

Telekom da Bakırdan Fiber e Geçiş Hız Kazandı.

İskenderun Telekom Müdürü Metin Kördemir, hem bina sahiplerini uyardı, hem de fiber kablo hırsızlıklarından kaynaklanan mağduriyetlere de dikkat çekti

Gündem   A+a-

 

 

İskenderun Telekom Müdürlüğü görevine atanan Metin Kördemir, yoğun çalışma trafiğinin sürdüğünü belirtirken, vatandaşa en kaliteli telefon ve internet hizmeti verebilmek için gayret sarfettiklerini söyledi.

Müteahhitlerin inşaatın tesisat döşemesi aşamasında Telekom Müdürlükleriyle irtibatlı olmaları halinde bina sakinlerine en hızlı ve kaliteli internet ve telefon hizmetini vermenin mümkün olacağını belirten Metin Kördemir, fiber sistemin yaygınlaşması ve verilen hizmetin sürekliliği için vatandaş-Emniyet Teşkilatı ve Telekom arasında bir dayanışma olması gerektiğine dikkat çekti.

Mahallelere döşenen fiber kabloların onlarca kez hırsızlar tarafından çalındığını ve polisle yapılan işbirliği sonrası da bir çok mahallede sorunu çözmeyi başardıklarını belirten İskenderun Telekom Müdürü Metin Kördemir, fiber kablo ve tesisat hırsızlıkları yüzünden oluşan mağduriyetin giderilmesi çin vatandaş desteğine ihtiyaç bulunduğunu söyledi.

Hırsızlıklar nedeniyle internet ve telefonlarını kullanamayan vatandaşların faturalarının da Türk Telekom tarafından karşılandığına vurgu yapan Kördemir şöyle konuştu:  “Müteahhit firmalar veya bina sahipleri yeni yapılan binalarda yüksek hızlı fiber internet altyapısını destekleyecek bir şekilde Türk Telekom’la uyumlu bir şekilde yapacak olurlarsa müşterilerimiz yüksek hızlı internetten faydalanabileceklerdir. Şuanda Fiber internetle ilgili büyük bir yatırım başlamış durumda 2013 yılında özellikle İskenderun merkezinde fiber altyapıya hazırlanacak. İlçe merkezinde büyük ofislerden başlamak üzere hızlı bir şekilde bakırı tesisatları  fibere dönüştürmeye başladı. Diğer köy ve mahallelerde de bunu yatırım programı kapsamında yapılacaktır. Gül tepe, Bulut tepe ve özellikle Yıldırım tepe mahalleleri kısmen bazı noktalarda bu yıl ortalama 70 kere hırsızlık olayı yaşandı. Bu da telefon ve internet hizmeti alan müşterileri mağdur durumda bıraktı. Emniyetle işbirliği altında hırsızlık şebekesinin çökertilmesi konusunda desteklerini esirgemediler. Vatandaşlarımızdan da taleplerimiz hırsızlık esnasında yabancı gördüğü veya tereddüt ettiği anda 155’i arayarak anında onlara suçüstü yaptırabilmesi. İnterneti kullanamadığı halde mağdur olan müşterilerimizin tüm faturalarının düşümünü sağlatarak mağduriyetini önlüyoruz. Kesik olan bölgelerde ki kablo çalışmalarımız devam etmektedir. Müşterilerimizi memnun etmek anlamında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hırsızlar için emniyet vatandaş ve kurum işbirliğiyle çözüp müşterilerimizi internete kavuşturabiliriz.    

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mahmut 11 Şubat 2016 Perşembe
16.04.2013 haber tarihi bu yıl 2016 hala fiber gelecek :)
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet