Skip Navigation Links

Sahil düzenleme çalışması başladı

İskenderun Belediyesi’nce, sahil düzenlenme çalışması başladı.

Yaşam   A+a-

Sahil düzenleme çalışması başladı
 
 İskenderun Belediyesi’nce, sahil düzenlenme çalışması başladı.
 
 Sahil düzenleme çalışması, vatandaşlarımız için şehrimiz sahil bandında denize yakın, günlük şehir içi stresinden uzak, sosyal bir yaşama-dinlenme alanları ve yürüyüş yolları oluşturma amacı ile projelendirildi.
 
 Sahil düzenleme çalışması, gölgelikler, 9 parkurlu mini golf sahası, oturma birimleri, satranç sahaları, sokak satrancı, paten pisti, anfi tiyatro, tuvalet (engelli dahil), 7 metre genişliğinde 1605 m uzunluğunda hava ve deniz suyu etkisine karşı dayanıklı patinatolu bazalt plaklarla kaplı sahil yürüyüş yolu, taşlar ile anroşman yapılması ve yeşil alanlardan oluşuyor.
 Tüm imalatlar hava ve deniz suyu etkisi göz önünde bulundurularak projelendirilirken, proje kapsamındaki imalatlar gölgelik, sahil yürüyüş yolunda başlatıldı.
 
 Sahil düzenleme çalışması kapsamında, gölgelik temel kalıp çalışmalarını İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek yerinde incelemişti.
 
 Gölgelik temel kalıp çalışmasının tamamlanmasının ardından, gölgelik temel betonları döküldü. Yürüme yollarında ise kazı, dolgu ile reglaj çalışmaları devam ediyor.
 Sahil düzenlemesi, sahil bandı boyunca askeri güvenlik sahasına kadar olan alanda yapılacak.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet