Skip Navigation Links

Sevgi İle Talat Kartal Evliler Kervanında

Özler Lojistik İdari Müdürü Talat Kartal, Kaya ailesinin güzel kızı Sevgi ile düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Magazin   A+a-

 Sevgi İle Talat Kartal Evliler Kervanında
 
 İşadamları Bedrettin ve Teyfik Öz kardeşlerin yeğeni Özler Lojistik İdari Müdürü Talat Kartal, Kaya ailesinin güzel kızı Sevgi ile düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
Grand Plaza Düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde genç çiftler Sevgi ile Talat Kartal’ın mutluluğuna yakınları da ortak oldu.
 
 Sevgi ve Talat Kartal’ın nikah merasimi de düğün salonunda gerçekleştirildi. İskenderun Belediyesi Nikah Memuru Özgür Özkan’ın nikahlarını kıydığı, damadın dedesi Ramazan Öz ile gelinin amcası Mehmet Kaya da nikah şahitliklerini yaptı. Genç çift bir ömür boyu birlikteliğe şahitler ve konukların huzurunda alkışlar arasında ‘Evet’ dediler.
 İş dünyasının tanıdık simalarının da hazır bulunduğu genç çiftlerin düğünlerine kalabalık davetli topluluğu katıldı. Sevgi ile Talat Kartal çiftinin dansıyla başlayan düğünde konuklar gecenin geç saatlerine kadar davetliler çiftetelli ve halaylarla doyasıya eğileniler.
 
 Damat Talat Kartal, Büyük dayı Bedrettin Öz ile İKEM Kurucuları Teyfik Öz ve Levent Hakkı Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu halay ekibi düğüne ayrı bir renk kattı.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet