Skip Navigation Links

Semt Pazarında Kavga 7 Yaralı

Semt pazarında iki grup esnaf arasında Pazar yeri tartışması sonucu çıkan silahlı çatışmada 7 kişi yaralandı

Gündem   A+a-

 
Semt pazarında iki grup esnaf arasında Pazar yeri tartışması sonucu çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı
 
 
Alınan bilgiye göre olay İskenderun Barbaros Mahallesi üzerinde her hafta Perşembe günleri kurulmakta olan ve ismi de Perşembe pazarı olan semt pazarında meydana geldi. Yol ortasına kurulan Pazar yerinde sebze-meyve satışı yapmakta olan iki grup esnaf arasında çıkan kavga’da silahlar konuştu. Tabanca ve pompalı tüfek kullanılan kavgada aralarında üçü alış- verişe gelmekte olan vatandaş olmak üzere 7 kişi yaralandılar.
 
Ambulansların gelmesi beklenmeden çevredeki özel otomobillerle İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Şefik Öztürk ameliyata alınırken, kardeşi Mahmut Öztürk Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Diğer yaralılar İdris Öztürk, Zeynep Yüksel, Aziz Gündüz, Ramazan Yazar Şemsettin Tunç İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Olay yerinde çok sayıda boş kovan tespit eden polis, olayda silah kullanarak 7 kişinin yaralanmasına sebep oldukları iddia edilen Ramazan ve Ayhan Güneş isimli pazarcı esnaflarını yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.
Alışverişe geldikleri Pazar yerinde pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan üç kişi” alış verişe gelmiştik birbirlerine sıkıyorlardı bize geldi ne olduğunu anlayamadık” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Bazı esnaflar ise yol ortasına Pazar yeri kurulmasına izin verdiği ve esnafa doğru dürüst bir yer göstermediği için belediye yetkililerini eleştirdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet