Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eski Belediye Başkanı İntihar Etti

İskenderun’un Nardüzü beldesinin geçmiş belediye başkanlarından inşaat mühendisi Ahmet Şanlı ile eşi Mevlüde şanlı Karağaaç beldesi Onur sitesin

Gündem   A+a-


BELEDİYE BAŞKANI VE EŞİ İNTİHAR 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Eski Belediye Başkanı İntihar Etti
İskenderun’a bağlı Nardüzü Beldesi’nin geçmiş dönem belediye başkanlarından inşaat mühendisi Ahmet Şanlı ile eşi Mevlüde Şanlı, Karaağaç Beldesi Onur sitesindeki evlerinde ölü bulundu.
Edinilen ilk bilgilere göre, karısını öldürdüğü peşinden de intihar ettiği öğrenilen Ahmet Şanlı 2 Erkek 1 kız çocuk babasıydı. Baba ve annesinin ölü bulunduğu bilgisi verilen çocukları, İnşaat mühendisi Yusuf Şanlı, bir şirkette üst düzey yöneticilik yapan Alkan Şanlı ile mimar kızı Melda Şanlı’nın İskenderun’a doğru yola çıktıkları öğrenildi. Cumhuriyet Savcısının incelemeleri sonrası olayın intihar mı cinayet mi olduğu bilgisinin netleşmesi bekleniyor. Ahmet Şanlı ve eşinin intihar haberini öğrenen yakınları Karaağaç beldesinde ki Onur sitesine akın ettiler.
 

 

 
Ahmet-Mevlüde Şanlı’nın oğlu Alkan Şanlı’nın eşinin hamile olduğu ve yakında bir bebek bekledikleri edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Edinilen bilgiye göre; Ahmet Şanlı ile eşi Mevlüde Şanlı, Pazar gecesi Gaziantep’ten döndüler ve gün boyu evde istirahat ettiler ve son olarak da site bekçisi tarafından Pazartesi günü saat 15.30 sularında pencerede görüldüler.
Hayat dolu oldukları bilinen ve çevrelerinde de çok sevilen Şanlı Ailesinin sır intiharını aydınlatmak için soruşturma başlatan emniyet ekipleri olay yerinde kuş uçurtmuyor.
Cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası kimlik tespiti için İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet – Mevlüde Şanlı çiftinin cenazelerinin Adana Adli Tıp’a götürülmesi bekleniyor.
 
 
 

 
Eski Belediye Başkanı İntihar Etti  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş