Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yerel Seçimlerden Başarılı Çıkacağız

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Büyükşehir başta olmak üzere tüm belediyelere talip olduklarını belirtti.

Politika   A+a-


EDİPOĞLU 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
YEREL SEÇİMLERDEN BAŞARILI ÇIKACAĞIZ
 
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Büyükşehir başta olmak üzere tüm belediyelere talip olduklarını belirtti.
 
Ediboğlu, Erzin’de ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Ediboğlu, ülkenin mevcut iktidar tarafından iyi yönetilmediğini belirterek,”Sayın Genel Başkanımız ve Tüm teşkilatlar bu ülkenin insanına faydalı olabilmek için çalışıyorlar. Ülke dış politikada itibar kaybetti bu dönemde. Komşularımız ile sıfır sorun dendi herkesle düşman olduk. Bu uluslar arası camiada ülkemizi zor duruma düşürdü. İç politikada ülkemizi yanlışa götüren gizli pazarlıklar ortaya çıkmaya başladı. Bu millet zaten bin yıldır kardeş. Amaçları bu milleti bölmektir ”diye konuştu.

 
 
 
YEREL SEÇİMLERDEN BAŞARILI ÇIKACAĞIZ
 
CHP’nin tüm kadroları ile seçimlere hazırlandığını belirten Ediboğlu; ”Partide kırgınlık küskünlük yok. Örgüt, hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içinde. İl’de genel başkanı İl Başkanı temsil eder. Bizler teşkilatın emrindeyiz. Hiçbir milletvekili örgütün üzerinde değildir. Şu an Hatay genelinde en zayıf olduğumuz bölgelerden çalışmalara başladık. Sandık görevlilerini belirliyoruz. Sıkmadık el, gitmedik yer, bakmadık göz bırakmayacağız” dedi.
BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KAZANACAK ADAYDIR
 
Adaylar için tesbit çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Ediboğlu, ”Eskiden partide birkaç kişi oturur adayları tespit ederdi. Bu yöntem fayda getirmedi. Ben buradan adaylara sesleniyorum. Partide birkaç üst düzey kişiyi tanırım aday olurum işi bitti diye kimse düşünmesin. Burada açıkça söylüyorum. Bizler örgütün üzerinde değiliz. Örgütün kararı, partililerin kararı, halkın kararı esas olacak. Hiçbir milletvekilinin tek başına aday belirleme yetkisi yok. Biz milletvekillerimiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz.” dedi.
 
HERKESE KAPIMIZ AÇIK
 
Ediboğlu, parti olarak vatana ve bayrağa saygılı herkese kapılarının açık olduğunu belirterek,”CHP şu an sahada çalışma yapıyor. Bu diğer partileri rahatsız ediyor. Ama buradan sesleniyorum. Atatürk’le sorunu olmayan, bayrakla sorunu olmayan, milletle sorunu olmayan herkese kapımız açık. Şuan partimize katılmak isteyen başka partilerden birçok insan var. Önümüz deki süreç çok hareketli geçecek. Benim gönlümde bu kıstasları taşıyan aday kazanacak adaydır. Kimseye söz vermiş değilim. Halk, taban kimi istiyorsa o adayımız olacak. Bu Yayladağ’lı olur Erzinli olur, Kırıkhanlı olur, İskenderunlu olur hiç önemli değil. Hiç ummadığınız kişiler CHP saflarına katılıyor. Bu devam edecek diye düşünüyorum.”şeklinde konuştu.
 
 

Yerel Seçimlerden Başarılı Çıkacağız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş