Skip Navigation Links

Su Boruları Mevzuata Göre Döşenmiyor

MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Garip Şandır, Sahile döşenen su borularının mevzuata göre döşenmediğini söyledi.

Gündem   A+a-


GARİP ŞANDIR 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Garip Şandır Su Borularının Mevzuata Göre Döşenmediğini Söyledi.
 
MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Garip Şandır, Sahile döşenen su borularının mevzuata göre döşenmediğini söyledi. İskenderun Belediye Meclis Üyesi Garip Şandır sahilde gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Şandır, “Su boruları mevzuata göre düzgün döşenmiyor. İskenderun’da su boruları yarın nasıl eskidiği gibi her taraftan patlak veriyorsa bu su boruları da yine aynen patlak verecek.
Nedeni ise Su borularının 135 cm. derinlikte olarak gömülmesi gerekirken, alt yapıdan ve zeminin yumuşak oluşundan dolayı 80 santime su borular gömülüyor. Ve alt zemin sağlamlaştırılmadan, suyu çekilmeden borular gömülüyor. Burada alt yapının sağlamlaştırılması, suyunun da çekilmesi lazım. Gerekli kazı yapıp aşağı kadar indirilmiyor. Bundan dolayı Belediye bu konuyu yeteri kadar kontrol etmiyor” dedi.

Şandır konuşmasının devamında ise, “İskenderun’un parası savurganlıkla çarçurla harcanıyor. Bunun hesabını seçilmiş olarak bizler soracağız. 30 yıl İskenderun’u borçlandırıyoruz. Şehri büyük beladan kurtulayım derken, başka bir belayı alıyoruz.
Burada mevzuata göre çalışma yapılması suyun çekilmesi, ve yüksekliğin 135 santim olması gerekir. Ben az önce bu derinliği ölçtüm ve 80 cm olan bu derinlik mevzuata aykırı” dedi. Şandır. Altyapı çalışmalar nedeniyle trafik akışının yeteri kadar sağlanamadığını, buraya gelen araçların mağdur olduğunu vurgulayarak, “Tek şeritten trafik çalışsa veya trafik akışı sağlansa insanlar mağdur olmaz.
Ticaret odasına gelen vatandaş mağdur oluyor. Buraya vatandaşlar gelmesi gerekirken, alternatif yolların bulunması gerekir. Maalesef İskenderun sahipsiz ve belediye iyi yönetilmiyor” dedi
 
 

Su Boruları Mevzuata Göre Döşenmiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet