Skip Navigation Links

Başkan Toksoy Polis Haftasını Kutladı

Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gündem   A+a-

BAŞKAN TOKSOY POLİS HAFTASINI KUTLADI
Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kuzuculu Belediye Başkanı yaşar Toksoy, vatanın bölünmez bütünlüğünü esas kabul eden Emniyet teşkilatının her şart ve koşulda vazifelerini büyük bir özveriyle ifa ettiklerini belirtti.
Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy;“Türk polisi milli ve manevi hasretleri gereği yüksek görev şuuruna sahip olduğunu 168 yıl boyunca ispatlamıştır. Gücünüzü, özünüzü ve kuvvetinizi Cumhuriyet kanunlarından alacağınıza, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü esas kabul ederek dün olduğu gibi bugünde gerektiğinde bu yüce değerler uğruna canınızı dahi vermekten çekinmeyeceğinize yürekten inanıyorum. Bu vesileyle tüm Emniyet teşkilat mensuplarımızın ve fedakâr ailelerinin kuruluş yıldönümünü kutluyorum.
 
 Başkan TOKSOY; “Başta Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere görevi uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, bizlere emaneti olan ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyor, kahraman gazilerimize ve emekli olmuş mensuplarımıza sağlık ve mutluluk temenni ediyor; halen görevi başında olan siz değerli arkadaşlarıma bu zor aynı zamanda kutsal ve uğurlu görevde başarılar dilerken yüce milletimizin hizmetinde daha nice başarılı yıllara ulaşmayı diliyorum.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet