Skip Navigation Links

Dörtyol'da Çocuk Şenliği Coşkulu Geçti

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. Yıl kutlamaları çerçevesinde dün Atatürk Anıt alanında Kara Hasan Paşa İlköğretim Okulu tarafından Ulusal Ege

Gündem   A+a-

Çocuk Şenliği Coşkulu Geçti

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. Yıl kutlamaları çerçevesinde dün Atatürk Anıt alanında Kara Hasan Paşa İlköğretim Okulu tarafından Ulusal Egemenlik Çocuk Şenliği coşkulu bir kalabalık ve büyük ilgiye gerçekleştirildi.
Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, Kara Hasan Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Alaiddin Karayağit tarafından resim sergisinin açılmasıyla başlayan kutlamalarda okul öğrencileri protokol üyelerini el emeği göz nuru ürünleriyle karşıladılar. Resim Sergisi ve Gıda kermesinin gezilmesinin ardından Kara Hasan Paşa İlköğretim Okulu 4-A sınıfının Hatay Yöresi Halk Oyunları gösterisi gerçekleştirildi. Kara Hasan Paşa İlköğretim Okulu Anasınıfı, 1-B, 2-A, 2-B, 3-A ve 5-B sınıflarının öğrencilerinin ayrı ayrı gerçekleştirdikleri gösterileri 8. sınıf öğrencisi Ezgi Alkaya’nın yazdığı şiir yine 8. sınıf öğrencisi Gülsüm Ateşoğlu tarafından seslendirilmesiyle sürdü.


Programın devamında ise 6. sınıf öğrencisi Erdem Soylu’nun seslendirdiği yöresel halk türkülerine Atatürk Anıt Alanını dolduran çok sayıda vatandaş da iştirak etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet