Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Reyhanlı Standı En Beğenilen Stant Seçildi

2-7 Nisan Tarihleri arasında İstanbul Eyüp Feshane’de düzenlenen Hatay Günleri etkinlikleri tamamlandı.

Gündem   A+a-

 
İstanbul Hatay Günlerinde Reyhanlı Standı
 
 
En Beğenilen Stant Seçildi
 
2-7 Nisan Tarihleri arasında İstanbul Eyüp Feshane’de düzenlenen Hatay Günleri etkinlikleri tamamlandı. Reyhanlı Belediyesi standı yine en beğenilen stant seçilerek yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi ve Kaymakam Sayın Dr. Yusuf Güler Reyhanlı Belediyesi standına ziyarete gelen konukları ağırladılar. Ayrıca Hatay İl Genel Meclis Üyeleri, İdari Müdür ve amirler İstanbul Feshane fuarına katıldılar.
 
 
 
Bakanların, Milletvekillerinin ve Bürokratların da ziyaret ettiği Reyhanlı Belediyesi standı büyük beğeni topladı. Stant da Reyhanlı'nın kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı katalog ve kitapların yanı sıra, Tuzda Tavuk, Meyan Şerbeti, Kömbe ve çeşitli yöresel yiyecekler tanıtılarak ziyaretçilere ikram edildi.
 
 
 
 
 Ayrıca Reyhanlı Halk Oyunları ekibin İki gün boyunca fuar alanını şenlendirdi. Büyük beğeni toplayan ekibe övgüler yağdı. Bununla birlikte Reyhanlı el sanatları, oya işlemeler ve kilim dokumacılığı tanıtıldı. Tüm ziyaretçiler ve özellikle İstanbul'da yaşayan Reyhanlı’lı hemşerilerimiz gösterilen ilgiden ve yapılan etkinliklerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar