Skip Navigation Links

İskenderunspor Galibiyet İstiyor

Herkesin merakla beklediği ne olacak sorusuna şu anda net bir cevap gelmezken çalışmalar da yoğun bir şekilde sürüyor.

Spor   A+a-

İskenderunspor da futbolcular çalışmalarını sürdürürken Yönetim Kurulu üyeleri de verdikleri sözleri yerine getirmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Takımın küme düşmesi neredeyse kesinleşmişken daha Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak ve ekibi futbolcularla birlikte tüm maçları almak için çalışmalarını sürdürüyorlar.  

iskenderunspor.jpg" />

Herkesin merakla beklediği ne olacak sorusuna şu anda net bir cevap gelmezken çalışmalar da yoğun bir şekilde sürüyor. Takımın küme düşmesine rağmen bu takımın Başkanı Nuri Üysen ve Müfit Tennioğlu’nun bu takımdan ayrılmaması gerektiğini belirten taraftarlar bu takımı Bal liginden tekrar çıkartılabileceğini ve bu konuda Başkan Nuri Üysen’in takımı bırakmaması istendi. Takımın başında bulunan Durmuş Ali Çolak’ın da yönetim tarafından takımın başında tutulması gerektiği söylendi. 

Memleketinin başında durması istenen ve bu takımın tekrar çıkartılması için taraftarların el birliği ile tam destek vermeleri sözü de verildi.  

Teknik Direktör Durmuy Ali Çolak ve ekibinin bal liginden tekrar bu takımı çakartacak imkanlara sahip olduklarını söyleyen taraftarlar,bu konuda gerikli çalışmaların yapılmasını istediler. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet