Skip Navigation Links

Hatay Günleri Sona Erdi

İskenderun Belediyesi’nin kurduğu stant ziyaret edildi.

Yaşam   A+a-

İskenderun Belediyesi’nin kurduğu stant ziyaret edildi
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in katıldığı İstanbul Hatay Günleri sona erdi
 
 Kentimizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla İskenderun Belediyesi’nin stant kurduğu, İstanbul’da Hatay Günleri etkinlik programı sona erdi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in katıldığı, İstanbul Hatay Günleri etkinlik programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.
 
 İstanbul Hatay Günleri’nde, yürüyüş, tören, gala yemeği, tekne gezisi, dilek fenerlerinin uçurulması, künefe ikramı, konser, halkoyunları gösterisi yer alırken, stantlar da gezildi.
 
 İstanbul Hatay Günleri etkinlikleri kapsamında, İskenderun Belediyesi’nin kurduğu stant ziyaret edildi.
Stanttaki panolarda, çalışmalar ve İskenderun’un fotoğrafları yer aldı. Stantı ziyaret edenlere, kentimizi tanıtıcı CD, broşür, bülten gibi dokümanlar verildi.
 
 Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, milletvekilleri, Hatay heyeti ve vatandaşların yanı sıra, dizi oyuncusu Erhan Ufak ve sanatçı Gökhan Güney de İskenderun Belediyesi’nin stantını ziyaret etti.
 
 Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek’in katıldığı İstanbul Hatay Günleri etkinlik programı, sona erdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet