Skip Navigation Links

Dörtyol Ve Hassa Kaymakamları Özel Tufan Yıldızlar Kolejini Ziyaret Etti

Hassa'dan Osman TUFAN' A Teşekkür Ziyareti

Gündem   A+a-


Dörtyol Ve Hassa Kaymakamları Özel Tufan Yıldızlar Kolejini Ziyaret Etti
Hassa’dan Osman TUFAN’ A Teşekkür Ziyareti
Tufan Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN, geçtiğimiz günlerde Hassa Aşağı Karafakılı İlköğretim Okuluna Fotokopi Makinesi, kaynak kitaplar ve çeşitli kıyafet bağışları yapmıştı. Eğitime verdiği bu desteği takdir ve teşekkürle karşılayan Hassa Kaymakamı Harun BAŞIBÜYÜK, Aşağı Karafakılı İlköğretim Müdürü Mustafa Gül, Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfullah Köroğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Musa Karakaya, Hassa Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Demir, Ak Parti İlçe Meclis Üyesi Ahmet Cincin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Namık Kemal Tan, Özel Tufan Yıldızlar Kolejine Teşekkür ziyaretinde bulundular.
Ziyarette ev sahipliğini Osman TUFAN ve eşi Menekşe TUFAN, İş Ortağı Sabit EREN, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan ÖZYİĞİT, Dörtyol Emniyet Müdürü Numan ŞAHAPOĞLU, Tufan Yıldızlar Koleji Kurum Müdürleri ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.


Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan ÖZYİĞİT, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: Öncelikle Tufan Yıldızlar Koleji ve yönetimini tebrik ediyorum. İlçemizdeki eğitim kalitesinin giderek yükseldiğini müşahede etmek bizi onurlandırıyor. Bu noktada kalitenin yükselmesine özel okullarımızın önemli katkıları var. Bu anlamda bakıldığı taktirde ilçemizdeki okulların başarı oranı Hatay seviyesinde bir çok ilçenin üzerindedir. Özel okullarımızın da başarı oranının artmasında ciddi payları olduğu kesindir. Osman TUFAN’la yaptığım görüşmelerde eğitime destekleri ve yeni yatırımları sürdüreceğini ifade etti. İş adamlarımız bu noktada sosyal sorumluluk içerisinde hareket etmektedirler dedi.
Hassa Kaymakamı Harun BAŞIBÜYÜK, yaptıkları teşekkür ziyaretinde şu sözlere dikkat çekti, Tufan Yıldızlar Özel Eğitim Kurumu artık Dörtyolu aşmış Hatay ve çevresine de hitab edecek boyuta gelmiştir. Hassa maalesef gerektiği anlamda ilerleme göstermemiş bir bölgedir. Bu nedenle en fazla desteğe ihtiyaç olan İlçelerden bir tanesidir. Türkiye’deki sosyo ekonomik gelişmişlik düzeyi bakımından istatistik kurumunun yaptığı ankette maalesef 800. üncü sıralardayız. Bu oldukça düşündürücü bir durum ancak umuyor ve diliyorum ki bu Türkiye son sıralarındaki yerini iş adamlarımız ve konuya duyarlı kişilerimiz sayesinde aşacağına inanıyorum verilen tüm desteklere teşekkürlerimi iletiyorum dedi.


Özel Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan'da ev sahipliği yaptığı ziyarette şunları söyledi, Güzel olan her şey paylaştıkça büyür. Eğitim bir toplumun olmazsa olmazlarındandır. Bu bağlamdan baktığınızda yurt sevgisi, insan sevgisinin ölçüsü çocuklarımıza verdiğimiz değer ile anlam kazanır. Bugünün çocukları yarının kalkınan Türkiye sinde yer alacaklar. Onlara verilen tüm emekler bir gün aydın ileriyi gören gençler olarak karşımıza çıktığında yaşamın anlamı ortaya çıkacaktır. Yine bu noktada mutlu ve eğitimini tam alan çocuk yarınlarına daha güvence içinde bakıp ülkemize hizmet verecektir. Bu bağlamda gençliğe ve yaşadığımız topluma olan inancım doğrultusunda çalışmalarımız sürecektir. Özellikle Hassa neredeyse bir ücra memleket havasında bunu görmek beni oldukça üzdü. Ayrıca toplumun bize verdiği bazı sorumluluklar var sadece kendiniz için yaşamıyorsunuz her kademesine vefa ve olma borcumuz var. Özellikle eğitimi seçmemin tek nedeni Türk çocuklarının da dünya çocukları ile aynı seviyeyi yakalamalarını arzu ediyorum. Bu nedenle daha yapacak çok işimiz var. Yolumuz uzun aynı meşakkat ve güçle çalışmaya devam edeceğiz.
Tufan, eğitime verilen desteğin aynı zamanda inanılmaz bir manevi doyum olduğunu işaret ederek hiç bir çalışma eğitimde aldığım haz ile ölçülemez. Kazanım daima mümkündür elde edilebilir. Ancak çocukların gözlerinde gördüğüm o umut ışığının hiç bir maddiyatla ölçülemeyeceğini bildiğim için bu desteklerden onur ve mutluluk duyuyorum şeklinde konuştu.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet