Skip Navigation Links

Ramiz Antakya'nın da Vazgeçilmezi Oldu.

Ulusal bir marka olan Köfteci Ramiz +Plus İskenderun Şubesi, Antakya AVM'de açtığı yeni şubesiyle birlikte Hatay halkının vazgeçilmezi haline geldi.

Gündem   A+a-

 
Ramiz Antakya’nın da Vazgeçilmezi Oldu.
Ulusal bir marka olan Köfteci Ramiz +Plus İskenderun Şubesi, Antakya AVM’de açtığı yeni şubesiyle birlikte Hatay halkının vazgeçilmezi haline geldi.
TS EN ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemleri sertifikasına sahip olan Köfteci Ramiz İskenderun Şubesi yeni konsepti Ramiz Cafe ile de aynı başarıyı gösteriyor. Nefis ızgaraları ve bol çeşitli birbirinden lezzetli ve taze salatalarıyla, Hatay ve Dünya mutfağından örneklerin yanı sıra özellikle kahvaltı çeşitleriyle de kısa zamanda ilin özel mekânları arasında yer alan Köfteci Ramiz +Plus İskenderun Şubesi’nin işletmecileri Metin Yeral ile Fatih Özbeytemur, “ Hijyen ve sağlık koruma şartlarını sağlayarak Gıda Üretim İzin Sertifikaları alındı. Dünyanın en önde gelen Gıda Denetim Kuruluşu olan İngiliz World Certification Services firması tarafından ISO–9001 ve HACCP sertifikaları verildi. Belgeleri aldıktan sonra da sürekli denetleniyor ve standartların devam etmesi sağlanıyor. Ramiz’in geleneksel köftesini tatmanın yanında farklı lezzetlerin bir arada sunulduğu her iki şubemizde 23 kişi istihdam etmiş durumdayız” dediler.
1928 yılında bu yana hizmet veren ve özellikle 2000’li yıllardan sonra kaydettiği hızlı gelişmeyle yiyecek-içecek sektöründe de adında sıkça söz ettirmeye başlayan Köfteci Ramiz’in Hatay’daki şubeleri olarak, “kalite, hijyen ve güler yüz” üçlüsüyle yeni başarılara imza atmayı sürdüreceklerini belirten Yeral ve Özbeytemur. “ Geleneksel damak tadıyla köfte severlerin uğrak yeri olan Köfteci Ramiz’in birbirinden lezzetli menülerini paket servis hizmetiyle müşterilerimize de ulaştırıyoruz. AB ödüllü Köfteci Ramiz, birbirinden sağlıklı ve lezzetli menüleri en hızlı ve kolay şekilde sevenleriyle buluşturuyor. Günlük koşuşturmacalar içerisinde acıkan karınlarını doyurmaya fırsat bulamayanlara şubelerimizden taze, hızlı, sağlıklı ve lezzetli paketleri ulaştırıyoruz” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet