Skip Navigation Links

Şefik Çirkin Sert Konuştu

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin; “gönderine asmadığınız bayrağın direğine inşallah sizleri asacağız” dedi.

Gündem   A+a-

ŞEFİK ÇİRKİN; “GÖNDERİNE ASMADIĞINIZ BAYRAĞIN
DİREĞİNE İNŞALLAH SİZLERİ ASACAĞIZ”
 
Dörtyol Ülkü Ocaklarının merhum Alparslan Türkeş’i anma gecesinde konuşan MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin; “gönderine asmadığınız bayrağın direğine inşallah sizleri asacağız” dedi.
MHP’li Çirkin, terör örgütü PKK’nın TBMM’deki uzantısının BDP olduğunu, bu partinin milletvekillerinin her gün şımarık bir edayla bütün değerlere saldırdığını, zaman zaman MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye dahi dil uzattığını söyledi. Adnan Şefik Çirkin, ”Şimdi buradan Sayın Devlet Bahçeli’ye ‘Abdullah Öcalan’ı asamaz, assa assa paltosunu asar’ diyen Sırrı Sakık’a sesleniyorum; Diyarbakır meydanında bir miting yaptınız ve o mitingde Türk bayraklarını direklere asmadınız, astırmadınız. İnanın ki, yemin ediyoruz ki, günü geldiğinde biz Öcalan’ın paltosunu değil, gönderine asmadığınız bayrağın direğine inşallah sizleri asacağız” dedi.
“BU DEVLETİ PAZARDAN ALMADIK”
 
MHP’li Adnan Şefik Çirkin, millete hakaret edildiğini, her şeyin bir haddi, hududu olduğunu vurgulayıp, şöyle devam etti:
“Bu millet bu kadar hakareti kaldırmaz. Bu millet sokakta bulunmuş bir millet değil. Bu devleti pazardan almadık. Kanla aldık, canla aldık. Bu milleti sokakta bulunmuş bir millet kabul etmeyin. Bu millet yüce Allah’ın iltifatına mazhar olmuş, Cenabı Hakk’ın korumasında olan değerli bir millettir ve Türk milletidir.”
 
“63 SAKİL ADAM”
 
Terör sorununun çözüm sürecinde oluşturulan Akil İnsanlar Topluluğu konusunda da eleştirilerde bulunan Adnan Şefik Çirkin, ’63 akil adam, 63 sakil adam’ tanımlaması yapıp, şunları söyledi:
“Hatay’a da geleceksiniz ve bu anlaşmanın ne kadar güzel bir anlaşma, milletin ne kadar hayran olduğu antlaşma olduğunu sözde yalan söyleyerek anlatmaya çalışacaksınız. Türk milleti sizi bekliyor. Buradan sesleniyorum; Hatay sizi bekliyor. Buraya gelecek ve cevabı yüzünüze bir tokat gibi alıp arkanıza baka baka geri döneceksiniz. Peki, bu 63 sakil adam Türkiye’yi gezip ne anlatacak? Terörist silahını bırakacaksa bunlar gelip Türkiye’ye ne anlatacak? Terörist Türkiye’yi terk edecekse bunlar Türkiye’ye ne anlatacak? Bunların hepsi yalan, bunların hepsi riya, bunların hepsi Türk siyaset tarihinin en büyük ahlaksızlık ve şerefsizliği. Tarih tekerrürden ibarettir geçmişte Damat Ferit’in yapmaya çalıştığını şimdi AKP yapmaya çalışmaktadır. Ancak unutulmasın ki bu tarih de 19 Mayıs vardır ve tarih tekerrürden ibarettir.
Programa Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Mehmet Tarahan, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Adem Cihan, Demokrat Parti Dörtyol İlçe Başkanı Alaiddin Arslan, Türk Eğitim Sen Hatay 2. Nolu Şube sekreteri Yaşar Gürakan, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar iştirak ettiler.
 
Program, “Yolumuz Uzundur ve Çetindir” adlı tiyatro gösterisiyle son buldu.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet