Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocuklar Polis Amcalarıyla Gezdiler

Erzin75.yıl ilkokulu 4 B, ve3 B sınıfı öğrencileri 10 Nisan polis haftası etkinlikleri çerçevesinde Erzin Emniyet müdürlüğünü gezerek polis amcalarınd

Gündem   A+a-

Erzin75.yıl ilkokulu 4 B, ve3 B sınıfı öğrencileri 10 Nisan polis haftası etkinlikleri çerçevesinde Erzin Emniyet müdürlüğünü gezerek polis amcalarından bilgi aldılar.
Sınıf öğretmenleri ile birlikte Erzin Emniyet müdürlüğüne gezen öğrenciler burada polis amcalarından yaptıkları işlerle ilgili bilgi aldılar. Daha sonra trafik sesçil bürosuna geçen ve burada trafik polislerinin ne yaptığını öğrenen öğrenciler daha sonra ise hükümet konağına da geçen öğrenciler burada bazı ziyaretler gerçekleştirdiler.
Emniyet müdürlüğünü ziyaret eden öğretmen ve öğrencilere eşlik eden müdür yardımcıları ve polis amcaları öğrencilerin tüm sorularına samimi ve içtenlikle cevap verdi.
Erzin İlçe emniyet müdürü Murat Ardıç öğrencilerin ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söylerken onları burada görmek bizleri mutlu ediyor. Geleceğimiz onlara emanet polis amcaları da onlar için çalışıyor. İleride onların arasından do polis olmak isteyenler çıkacak ve yine geleceğimiz olan çocukları ve vatandaşlarımızı koruyacaklar. Bizleri ziyaret eden 75.yıl ilkokulunun değerli öğretmenlerine ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz açıklamasını yaptı.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş