Skip Navigation Links

İş Adamı Güven Medya Patronu Oldu

Haber Erzin’in sahibi artık İşadamı Tolgahan Güven.

Medya   A+a-

Yaptığı başarılı çalışmalarla iş dünyasında adını duyuran Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Hatay’daki sayılı üyelerinden olan İşadamı Tolgahan Güven, medya dünyasına adım attı. Bölgenin sanayi devleriyle, siyasilerle yakın bir dostluğu bulunan Güven, Erzin’e hizmetlerin gelmesi noktasında görüşmeler trafiğini sürdürüyor. İş dünyasının son dönemde en çok konuşulan ismi olan Tolgahan Güven, aynı zamanda Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkan adayı. Adaylığı konusunda iş dünyasının zirvedeki isimlerinden tam not alan Güven, Erzin’e hizmet etmek için görevini sürdürüyor.
 
HABER ERZİN, BÖLGENİN SESİ OLDU ..
 
Erzin merkezli 2010 yılında kurulan ve kurulmasıyla birlikte yalnızca Hatay’la kalmayıp Çukurova’nın en popüler haber sitesi haline gelen www.habererzin.com, Erzin’deki bir çok sorunun çözümüne katkı sağladı. TV formatında hazırladıkları görüntülü haber hizmetiyle bölgede bir ilki gerçekleştiren Haber Erzin, bölgenin gündem belirleyen haber portalı oldu. Yurt içi ve yurt dışından bini aşkın takipçisi bulunan Haber Erzin, Erzin narenciyesinin duyurulmasında en büyük katkıyı yaptı. Bölgede yaşanan olayları en hızlı ve en tarafsız şekilde okurlarına iletmeyi bir görev bilen habererzin.com, Erzin’de ahıra dönen kültür sitesi, 10 yıldır yapılmayan kapalı spor salonu ve Mustafalı Mahallesi mezarlığında bakımsız halde bulunan Kurtuluş Savaşı şehitlerinin mezarlarını daha önce gündeme getirmiş, Haber Erzin ekibinin yaptığı haber sonucu mezarlıklar yeniden yapılmıştı.
 
HABER ERZİN SAYESİNDE SPOR SALONU TEMELİ ATILDI
 
Erzin’de Hürriyet Mahallesi’nde yaklaşık 10 yıldır sözü verilen ancak bir türlü yapılmayan 500 kişilik Kapalı Spor Salonu, Haber Erzin’in aylardır yaptığı, ”Kapalı spor salonu buhar oldu, Kapalı spor salonu yılan hikayesine döndü” şeklindeki haberler sonucunda yetkililerin dikkatini çekti. Haber Erzin’in konunun üzerine gitmesi sonucu spor salonunda temel atılmaya başlandı. Yine aynı mahallede bulunan ve inşaatı yıllardır ilerlemeyen Kültür Sitesi için de habererzin.com’da yer alan haber üzerine yetkililer harekete geçti.
 
Bölgede ilklere imza atarak büyük işler başaran www.habererzin.com, sahipleri tarafından İşadamı Tolgahan Güven’e devredildi.
 
”GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HABER ERZİN KİMSENİN TARAFI OLMADI”
 
Haber Erzin’in çizgisini kaybetmeyeceğini söyleyen İşadamı Tolgahan Güven, ”Ben 4 yıldır sıkı bir Haber Erzin takipçisiyim. Bu site Erzin’in adının bölgeye ve Dünya’ya duyurulmasına büyük katkı sağladı. Her zaman olumsuz haber yapmadı, bir çok olumlu haber yaparak Erzin’in tanıtımına katkı sağladı. Takip ettiğim kadarıyla Haber Erzin, politikada kimsenin tarafı olmadı. Kim olumlu, güzel iş yapmışsa onların haberlerini kamuoyuyla paylaştı. Tüm partilerin haberlerini yayınladı. Haberi son dakika gelişmeleriyle bizlere iletti. Türkiye’de yaşanan olayları biz Haber Erzin’den izledik, takip ettik. İnşallah bundan sonra hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.
 
”KISITLI İMKANLARLA, BÜYÜK İŞLER BAŞARDILAR”
 
Çukurova’nın çok tıklanan haber portalı Haber Erzin’de çalışan muhabir ve editörlerin kısıtlı imkanlarla büyük işler başardığına vurgu yapan İşadamı Güven, ”Memleketimizin adını Dünya’ya duyuran bu arkadaşlara, Erzin’i ulusal kanallarda haber bültenlerine taşıyan, Erzin’in sıkıntılarını gündeme getirip çözümünü sağlayan, yetkilileri harekete geçirebilen bu siteye, bu arkadaşlara Erzin halkı adına artık bir vefa borcu ödememiz lazımdı. Onlar olmasaydı bugün Erzin’in adını Türkiye’ye duyuran olmayacaktı. Böyle azimli çalışan ekibe ‘Helal Olsun’ demeyi, bir teşekkür etmeyi çok görenler, eminim utanacaklardır. Erzin’de yaşayan bir fert olarak Haber Erzin’le gurur duyuyorum. İyi ki böyle kaliteli bir site var. ” diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet