Skip Navigation Links

Başkan Fadıl Keskin'den Süleyman Öncül'e Tüm Altın

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, bu güne kadar yapılan tüm etkinliklerinde sunuculuk görevini büyük bir özveri ve başarıyla gerçekleştiren Süley

Gündem   A+a-

Başkan Fadıl Keskin’den Süleyman Öncül’e Tüm Altın

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, bu güne kadar yapılan tüm etkinliklerinde sunuculuk görevini büyük bir özveri ve başarıyla gerçekleştiren Süleyman Öncül’e tam altın takarak teşekkür etti.
Emekliliğinin ardından Özel Tufan Yıldızlar Kolejinde Türkçe Öğretmenliği görevine devam eden, mükemmel diksiyonu, güzel ses tonu ve yüksek hitabet kabiliyetiyle toplantıların aranan sunucusu Süleyman Öncül’ü önceki gün makamında ağırlayan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “Değerli hocamız bu güne kadar yaptığımız tüm etkinliklere hiç bir beklentisi olmadan, istirahat saatlerinden fedakarlık ederek iştirak etmiş, bizleri onurlandırmış, her toplantımıza ayrı bir renk ve güzellik katmıştır. Kendisine uzun bir süredir bu güzel ve gönülden yaptığı hizmetler için minnettarlığımızı ifade eden bir hediye takdim etmek istiyorduk. Kısmet bu güne imiş. Huzurlarınızda bir kere daha kendisine teşekkür ediyorum.” dedi. Özel Tufan Yıldızlar Kolejinİ Türkçe Öğretmeni Süleyman Öncül’de Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’e bu nazik davranışlarıyla onurlandığını ifade ederek; “Öncelikle ben Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin’e ve onun şahsında Dörtyol Belediyesine ilçemize yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etmek istiyorum. Biz Dörtyol’da yaşayanlar olarak her birimiz elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce ilçemize hizmet verebilirsek, Dörtyol çok daha güzel, çok daha yaşanabilir bir şehir olacaktır. Bu düşüncelerle Dörtyol’a hizmet etmek, bizim için her zaman bir gurur oldu. İnşallah bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir.” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet